Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiaa pisze:Ja bym mogła zawieść Rysię po południu tylko nie wiem jak to wygląda czasowo. Z pracy wychodzę 16:45.
Musiała bym podjechać do CoolCaty po transporter (ja nie mam transportera, mam tylko torbę a to się nie nadaje) i do schroniska. Nie wiem do której można Rysię odebrać, z kim mam rozmawiać, co mam mówić, na kogo miała bym się powołać? Czy ktoś może zadzwonić do schroniska i wszystko ustalić a ja Rysię przewiozę?
Karoluch pisze:gosiaa pisze:Ja bym mogła zawieść Rysię po południu tylko nie wiem jak to wygląda czasowo. Z pracy wychodzę 16:45.
Musiała bym podjechać do CoolCaty po transporter (ja nie mam transportera, mam tylko torbę a to się nie nadaje) i do schroniska. Nie wiem do której można Rysię odebrać, z kim mam rozmawiać, co mam mówić, na kogo miała bym się powołać? Czy ktoś może zadzwonić do schroniska i wszystko ustalić a ja Rysię przewiozę?
gosiuu, jesli to dla Ciebie problem, to mogę jechać ja. transporter mam. jesli masz ochotę, mogę jechać z Tobą
Karoluch pisze:nie ma sprawy. niedługo wychodzę, mokkuniu podam Ci na prv mój numer. jak dodzwonisz się do Magiji i ustalicie, co i jak, wyślij mi proszę sms, albo przedzwoń, czy mogę odebrać kotkę podczas przerwy czy dopiero po 16 i daj znać co powiedzieć - idzie do szpitalika, do dt?
pisiokot pisze:Rozmawiałam i z p. Jolą i z Karoluch, wszystko ustalone
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 89 gości