MIKUŚ pisze:Teresa zarzuć mailem. Siedzę u kamila i mam chwilę na wysłanie fotek mojego przedszkola
Basiu zarzucam mailem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:Teresa zarzuć mailem. Siedzę u kamila i mam chwilę na wysłanie fotek mojego przedszkola
Kociama pisze:Coś czuję że sie posypię psychicznie![]()
Biedne Kociaki w tym Schronie
Myślami jestem z Wami Dziewczyny
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MIKUŚ pisze:Wszystkie osoby![]()
![]()
![]()
mar_tika pisze:SPOTKANIE OSÓB UCZESTNICZACYCH W ŻYCIU HILTONA.SOBOTA GODZ 16 .
Taksię wstepnie umawiamy!!Jezeli sa jakies uwagi co do godz prosze o sugestie.Miejsce tam gdzie było nasze spotkanie z Buborem i Assiiąą.Baska to jest knajpa za twoim sklepem zoologicznym.Wytłumacz ludziom o co mi chodzi![]()
bubor pisze:mar_tika pisze:SPOTKANIE OSÓB UCZESTNICZACYCH W ŻYCIU HILTONA.SOBOTA GODZ 16 .
Taksię wstepnie umawiamy!!Jezeli sa jakies uwagi co do godz prosze o sugestie.Miejsce tam gdzie było nasze spotkanie z Buborem i Assiiąą.Baska to jest knajpa za twoim sklepem zoologicznym.Wytłumacz ludziom o co mi chodzi![]()
W tą sobote ?
jadziaII pisze:No wreszcie mi się udało.To pisze ja Wiesiek od Jadzi co kurna narzekacie na brak transportu!!!
Przecież mówiłem że mam teraz wolne i jak co to dajcie sygnał na telef. i sie postaram dostosować z dyspozycyjnociš.
Pozdrawiam Wszystie Kociaste i Kociastych na wštku i czekam na polecenia
mar_tika pisze:bubor pisze:mar_tika pisze:SPOTKANIE OSÓB UCZESTNICZACYCH W ŻYCIU HILTONA.SOBOTA GODZ 16 .
W tą sobote ?
Paweł ,chodzi tylko o ludzi którzy mają dyzury.Chcemy się jakos zorganizoawać w pracy HiltonaŚpij spokojnie chłopie
bubor pisze:mar_tika pisze:bubor pisze:mar_tika pisze:SPOTKANIE OSÓB UCZESTNICZACYCH W ŻYCIU HILTONA.SOBOTA GODZ 16 .
W tą sobote ?
Paweł ,chodzi tylko o ludzi którzy mają dyzury.Chcemy się jakos zorganizować w pracy HiltonaŚpij spokojnie chłopie
Aaaa , niemniej jak będzie taka potrzeba to sie objawię a co
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 218 gości