Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 30, 2008 18:21

mar_tika pisze: z tm tygrysiem też niedobrze - oczko wygląda dużo gorzej.
Obrazek

.......Jeden ma oczko w opłakanym stanie dlatego ta przyspieszona dezynfekcja Hiltona ...... :wink:

Hmmmm.........zobaczymy co da się zrobić z tym maleńtasem. Jeśli oczko będzie do usunięcia to.......WOLĘ NIE MYŚLEĆ :cry: :cry: :cry: :cry:

Znowu lewe oczko (jak Słoneczko) - starzy mnie wyrzucą :roll: :roll: :roll: :roll:
MIKUŚ

Post » Śro lip 30, 2008 18:27

mar_tika pisze:Ja piernicze własnie ogladam fotki z super sesji na trawce.No basiu i mój kochany chlopie to trzeba talentu żeby lustrzanką spierniczyć zdjęcia :roll: 3/4 fotek zamazanych

Wiem i Ja go właśnie mam :ryk: :ryk: :ryk:
MIKUŚ

Post » Śro lip 30, 2008 18:41

Wróciliśmy od cioteczki Formicy, kociaki obejrzane, płęć potwierdzona: trzy panny i chłopak, odrobaczone i odpchlone... ksiązeczki założone... za tydzień szczepienie...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Śro lip 30, 2008 18:51

Bardzo się cieszymy - mizianko dla kociątek :lol:
MIKUŚ

Post » Śro lip 30, 2008 18:59

Już po dezynfekcji Hiltona,czekamy na nowych lokatorów.

Ja jutro mam rocznicę slubu więc nie podjade do schronu a teresa bez samochodu ,więc dopiero w piatek coś nam przybedzie w Hiltonie no chyba ze Basia :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro lip 30, 2008 19:00

Dziewczyny , która by dała radę podjechać jutro do schroiska, ja niestety jestem bez samochodu bo muszę wreszcie zrobić przegląd, a za czym z tej mojej wsi sie tam dotelepię będzie noc. Marta tez nie da rady - trzeba by zabrać kociaki, bo Hilton już wyczyszczony.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro lip 30, 2008 19:06

Czyżby wam brakowało kociąt :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Mogłabym podjechać, ale........tramwajem ...... :evil:
MIKUŚ

Post » Śro lip 30, 2008 19:09

Wydaje mi się że w pierwszej kolejności musi jechać Kocio z chorym oczkiem. :roll: + wszystkie maleńtasy :twisted:
MIKUŚ

Post » Śro lip 30, 2008 19:17

Chyba pisałyśmy wszystkie jednocześnie :wink: Basiu może ktoś nas czyta i mógłby wspomóc chociaż transportem :?:
A żeby Ci było łatwiej poznać to zamieszczam to :wink:
A to inne kociaczki, które jeszcze w schronisku i zostało jeszcze jedno sreberko - rodzeństwo kociaczków, które są u Halbinki
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Warunki w których tam przebywają są niezbyt ciekawe delikatnie mówiąc :twisted:
A jeszcze w tej budzie gdzie są dorosłe kociaki jest jeden mały kociak taki podrostek, który kuleje na łapkę :cry:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro lip 30, 2008 19:23

MIKUŚ pisze:Wydaje mi się że w pierwszej kolejności musi jechać Kocio z chorym oczkiem. :roll: + wszystkie maleńtasy :twisted:

Basiu najpierw chore kociaki!!!One napewno nie przezyją.

I nie szalej nie zapomnij ze możemy zostać z 4boksami i klatą.Wjednym boksie siedzi kotka do sterylki i jest Fruzia latajaca po hiltonie.

mar_tika

Post » Śro lip 30, 2008 19:34

Tak wiem, wiem.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: No cóż zobaczę jutro jak się tam sytuacja przedstawia :roll: Czyli tak żeby 2 boksy bądź klatę zapełnić :wink:
MIKUŚ

Post » Śro lip 30, 2008 19:37

W tym tygodniu niestety nie dam rady Was odwiedzić ale przyszły tydzień to co innego :D :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro lip 30, 2008 19:41

Teresa zarzuć mailem. Siedzę u kamila i mam chwilę na wysłanie fotek mojego przedszkola :lol:
MIKUŚ

Post » Śro lip 30, 2008 19:42

bubor pisze:W tym tygodniu niestety nie dam rady Was odwiedzić ale przyszły tydzień to co innego :D :wink:

Prosiemy,prosiemy :wink: Bedziemy mieć nowych lokatorów w Hiltonie :)

mar_tika

Post » Śro lip 30, 2008 19:45

mar_tika pisze:
bubor pisze:W tym tygodniu niestety nie dam rady Was odwiedzić ale przyszły tydzień to co innego :D :wink:

Prosiemy,prosiemy :wink: Bedziemy mieć nowych lokatorów w Hiltonie :)

O tym też pomyślałem - przywiozę coś dla maluchów :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

[poprzednia][następna]