PAKT CZAROWNIC 6 - zabytki klasy "0" s.92

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 30, 2008 14:39

Dziękuję że tak wiele osób poparło moją kandydaturę do pomocy finansowej w tym miesiącu. Ostatnio kurczą mi się adopcje wirtualne a tymczasów nie ubywa gdyż biorę kolejne. Jutro jadę po persa z łódzkiego schroniska i na jego przywiezienie muszę wyłożyć co najmniej 100zł a jeszcze 2 dni temu nie miałam na chleb. Koty jednak miały zapas karmy. Staram się zaopatrywać w dobre karmy po atrakcyjnych cenach. Na weta nie wydaję niebotycznych kwot. Nikt mi nie dokłada do czynszu czy opłaty za prąd. Gdy proszę na forum o pomoc to otrzymuję ją na ogół ciągle od tych samych osób i nie są to duże pieniądze. Krótko mówiąc jest mi ciężko i bardzo liczę na Waszą pomoc.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Śro lip 30, 2008 14:52

Kicorek pisze:Ja jakiś miesiąc temu proponowałam Fundację Felis, chyba to umknęło. Z tego, co widzę, jeszcze nigdy jej nie pomagaliśmy.
Kasia D. robi mnóstwo dobrej roboty, kastruje działkowce i wyadoptowuje koty. No i ciężko jej, jak chyba każdemu, kto pomaga zwierzakom na większa skalę. Ostatnio zepsuł jej się komputer, na szczęście udało się złożyć jakiś z dwóch starych i znów jest osiągalna netowo.

Popieram Kicorka :wink: Czyli - teraz Fundacja Felis a może w sierpniu mirka? :oops:

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Śro lip 30, 2008 14:53

Znam sytuację Mirki i powiem szczerze, że nie jest ona do pozazdroszczenia. Potrzebujących tak wielu, środków tak mało :(
Miałam już dwa miesiące temu Mirkę zgłosić, ale coś pilniejszego było. Wygrał patriotyzm lokalny i Mirkę zgłosiła Matahari. Ja mam zawsze problem na kogo skierować naszą uwagę, aby nikogo nie pominąć i nie skrzywdzić.
Jakoś tak się utarło u nas, że z reguły mamy dwóch kandydatów.
Siostry musimy coś ustalić w sprawie zgłoszeń... Do kiedy zgłoszenia, do kiedy głosowanie. Bo trochę mi nieswojo, gdy na sam koniec pojawia się jeszcze inna kandydatura. Na dodatek jest to w pełni dozwolone, bo nie ustaliłyśmy jednoznacznie zasad. Chyba pora zabrać się za to, prawda?
Wiem, że wakacje itd... Ale same sobie musimy pracę usprawnić.
Potrzebne nam są głosy osób, które jeszcze w tym miesiącu nie wskazywały swojego wyboru!
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Śro lip 30, 2008 15:25

To nie jest kandydatura na sam koniec. Zgłaszałam propozycję 1 lipca, str. 36, jakby co.
Tak gwoli ścisłości ;)
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Śro lip 30, 2008 15:36

Popieram kandydature mirki_t w tym miesiacu.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro lip 30, 2008 16:01

skoro zgłosiłam Mirkę, to dalej ją popieram... Fundacji Felis możemy pomóc z FS, albo w sierpniu...

i villemo5... ja proponowałam już... kandydatury do 15 każdego miesiąca, a potem dopiero głosowanie...

Matahari

Od: Pon cze 18, 2007 7:18

Post » Śro lip 30, 2008 16:17

Mnie jest tylko przykro, że zostałam tak kompletnie zignorowana :(
Oczywiście dostosuję się do większości, jak zwykle.

Kicorek

Post » Śro lip 30, 2008 18:13

Kicorku, bo trzeba krzyczeć... Takie czasy. Nie lubię gdy w tym wątku komuś przykro. Ale to jest NASZ wątek, a nie MÓJ... Byłoby mi miło, gdyby był bardziej pilnowany. Ja teraz po prostu wysiadam. Carton chory bardzo. Szkoda gadać.
Kicorku nie smuć się. Proszę.
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro lip 30, 2008 18:16

Akurat od wczoraj zmartwienia mi mocno dokopują. Ale się nie dam :twisted: :wink:

Kicorek

Post » Śro lip 30, 2008 18:18

ObrazekObrazek

villemo5

Post » Śro lip 30, 2008 20:42

Czarodziejki co jest???
Smutno się zrobiło... :(

Chyba na Mirkę T., ona tak duzo robi dla koteczków...
Nie głosowałam jeszcze.. :roll:

Znaczy się na pewno na Mirkę...
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Śro lip 30, 2008 20:51

Smutno...
Mnie jest tak smutno, że nawet gadać mi się nie chce... :cry:
ObrazekObrazek

villemo5

Post » Czw lip 31, 2008 8:36

Jak ja nie lubię musieć wybierać... (sytuacja zupełnie jak bezwzględne koło fortuny :( )
...
...
...
Mój osobisty głos (ale ze smutkiem, bo drugą kandydaturę też chciałabym bardzo poprzeć!) to:
Fundacja Felis

i chyba rzeczywiście trzeba wyklarować zasady?
Siostra Przezes ma teraz dużo na głowie, więc pozostaje nam - wspólnymi siłami, coś zaproponować, a Siostra Prezes przyklepie, zaakceptuje i postawi pieczęć z magicznego wosku i smoczego pazura.

Pierwsza propozycja:
- zgłoszenie kandydatury do 15-go każdego miesiąca
- potem można byłoby pilnować głosowania, tak, że co miesiąc jedna z nas, delegowana np wg alfabetu bądź na ochotnika, bądź wg innego klucza, będzie te głosy pilnować i zliczać?
- ustalić kiedy zamknąć głosowanie w danym miesiącu (bo nie orientuje się czy jest taki termin?).
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Czw lip 31, 2008 9:00

Mirka składki
a Fundacja Felis fundusz specjalny??

ja sie nie moge zdecydowac...bo znam obydwa dobrze...

Tiris

Od: Pon paź 16, 2006 0:38

Post » Czw lip 31, 2008 10:28

Długo myślałam i trudno było, ale....decyzję trzeba podjąć.
Głosuję na Fundację Felis.

I podpisuję się pod tym, co joshua_ada napisała - odnośnie sposobów głosowania

Patsy

Od: Wto sty 15, 2008 22:12

[poprzednia][następna]