[wystawa] - Olsztyn 23-24/08/2008

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderator: DoBo

Post » Śro lip 30, 2008 10:43

dla tych co rusza do Olsztyna wyposazeni w nawigację samochodowa podaję wspólrzędne hali Uranii N53*46’24.09” E 20*29’42.43”

Szczegółowe pytania w sprawie wystawy prosimy umieszczać na forum lub kierować do osób zajmujących sie organizacja wystawy http://www.c4c.olsztyn.pl/files/ulotka_wszystko.pdf

Patiomkin

Od: Pt cze 27, 2008 13:31

Post » Śro lip 30, 2008 12:32

Łaaaał! Jaka Ameryka! :D :D :D :D
Powiedz mi jeszcze jak się wpisuje współrzędne do nawigacji, bo tego jeszcze nie umiem. Zawsze jeżdżę podając adres. :wink:

dorozd

Od: Sob maja 26, 2007 22:31

Post » Śro lip 30, 2008 12:39

warmianka pisze:proszę bardzo :-)

WARUNKI WETERYNARYJNE i ORGANIZACYJNE:
1.Koty uczestniczące w wystawie muszą być zdrowe, wolne od chorób zakaźnych i pasożytniczych.
2.Muszą posiadać zaświadczenie o stanie zdrowia wydane przez lekarza weterynarii, nie wcześniej niż 3 dni przed wystawą.
3.Obowiązkowe są szczepienia przeciwko wściekliźnie i panleukopenii dokonane nie wcześniej niż 2 lata i nie później niż miesiąc przed wystawą.
4.Wystawiane koty muszą mieć obcięte pazurki, koty białe dodatkowo zaświadczenie o stanie słuchu.
5.Prawo wstępu na teren wystawy mają koty, które ukończyły 3 miesiące, są umieszczone w katalogu, posiadają wszczepiony mikroczip i przeszły kontrolę weterynaryjną.
6.Koty muszą przebywać w klatkach do oficjalnego zakończenia wystawy. Wszelkie odstępstwa są regulowane przez Komisarza Wystawy.

Pytanie do punktu 3 , dlaczego miesiąc ? Jesli tak zostanie to niestety nie będe mogła przyjechać z kociakiem.
A co z kotami białymi?

Ponawiam pytanie do punktu 3 dlaczego miesiąc i czy miesiąc. Czy już wiadomo?
Ostatnio edytowano Pon sie 04, 2008 15:18 przez Enya, łącznie edytowano 1 raz
bo los tak naprawdę często się uśmiecha, trzeba tylko ten uśmiech dostrzec i na niego odpowiedzieć

Enya

Od: Czw paź 23, 2003 12:30

Post » Śro lip 30, 2008 12:42

z tym miesiącem to jeszcze doprecyzujemy a o co chodzi z kotami białymi?
koty syberyjskie: Azja, Assan, Tobias, Basala, Czarusia, Dziunia Pietrusińska, Olimpia, Ninka, Petunja, Diana i Bunia oraz chow-chow Skotuś ... pozdrawiają serdecznie z Olsztyna

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Od: Sob mar 31, 2007 15:46

Post » Śro lip 30, 2008 13:04

to już drugi mój post (maila tez wysłałam), ale grunt pali mi się pod nogami....
Kiedy zaczną być potwierdzane zgłoszenia? Musze wydrukować do piątku, bo potem nie będe miała już możliwości. W cywilizacji pojawiam się dopiero w Olsztynie.
A propos Warmianko - prawdopodnie będę Cię prosiła o kontakt do veta w Olsztynie (zaświadczenie na wystawę). Raczej nie zdąże pójść u siebie. Odezwę się jak już będę na miejscu.

dorozd

Post » Śro lip 30, 2008 13:05

Pewnie o badanie Elu :wink: :wink: :wink:
Czas już zacząć sprawdzać. 8)

Siasia

Od: Czw lip 27, 2006 16:37

Post » Śro lip 30, 2008 13:10

oczywiście, ze będziemy sprawdzać atesty słuchu u białych kotów. A czemu nie ma potwierdzeń z automatu to nie wiem. Irafał niech się wypowie. Z wetem pomogę, nie ma sprawy :)
koty syberyjskie: Azja, Assan, Tobias, Basala, Czarusia, Dziunia Pietrusińska, Olimpia, Ninka, Petunja, Diana i Bunia oraz chow-chow Skotuś ... pozdrawiają serdecznie z Olsztyna

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Post » Śro lip 30, 2008 13:14

dorozd pisze:to już drugi mój post (maila tez wysłałam), ale grunt pali mi się pod nogami....
Kiedy zaczną być potwierdzane zgłoszenia? Musze wydrukować do piątku, bo potem nie będe miała już możliwości. W cywilizacji pojawiam się dopiero w Olsztynie.
A propos Warmianko - prawdopodnie będę Cię prosiła o kontakt do veta w Olsztynie (zaświadczenie na wystawę). Raczej nie zdąże pójść u siebie. Odezwę się jak już będę na miejscu.

NIe musisz się spieszyć , zgłoszenie Twojego kota potwierdzi klub, którego jesteś członkiem meilowo, no chyba, że organizator jeszcze dodatkowo będzie chciał papier , to wtedy tak.
bo los tak naprawdę często się uśmiecha, trzeba tylko ten uśmiech dostrzec i na niego odpowiedzieć

Enya

Post » Śro lip 30, 2008 13:19

organizator nie będzie chciał dodatkowego papieru w przypadku osób doskonale mu znanych :P
Ostatnio edytowano Śro lip 30, 2008 13:19 przez warmianka, łącznie edytowano 1 raz

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Post » Śro lip 30, 2008 13:19

Enya pisze:NIe musisz się spieszyć , zgłoszenie Twojego kota potwierdzi klub, którego jesteś członkiem meilowo, no chyba, że organizator jeszcze dodatkowo będzie chciał papier, to wtedy tak.

Zwykle organizator chce, dlatego panikuję.
A teraz organizator chce?

dorozd

Post » Śro lip 30, 2008 13:20

odpisałam wyżej :)

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Post » Śro lip 30, 2008 13:28

Enya pisze:
warmianka pisze:proszę bardzo :-)

WARUNKI WETERYNARYJNE i ORGANIZACYJNE:
1.Koty uczestniczące w wystawie muszą być zdrowe, wolne od chorób zakaźnych i pasożytniczych.
2.Muszą posiadać zaświadczenie o stanie zdrowia wydane przez lekarza weterynarii, nie wcześniej niż 3 dni przed wystawą.
3.Obowiązkowe są szczepienia przeciwko wściekliźnie i panleukopenii dokonane nie wcześniej niż 2 lata i nie później niż miesiąc przed wystawą.
4.Wystawiane koty muszą mieć obcięte pazurki, koty białe dodatkowo zaświadczenie o stanie słuchu.
5.Prawo wstępu na teren wystawy mają koty, które ukończyły 3 miesiące, są umieszczone w katalogu, posiadają wszczepiony mikroczip i przeszły kontrolę weterynaryjną.
6.Koty muszą przebywać w klatkach do oficjalnego zakończenia wystawy. Wszelkie odstępstwa są regulowane przez Komisarza Wystawy.

Pytanie do punktu 3 , dlaczego miesiąc ? Jesli tak zostanie to niestety nie będe mogła przyjechać z kociakiem.
A co z kotami białymi?

To ja jeszcze dołączę się co właśnie z kociakami z klasy 12 ?? Czy muszą mieć jadnak wściekliznę ?
Obrazek

Madzik

Od: Wto gru 09, 2003 21:36

Post » Śro lip 30, 2008 13:30

kociaki klasa 12 - nie muszą, młodzież, klasa 11 muszą

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Post » Śro lip 30, 2008 13:31

warmianka pisze:organizator nie będzie chciał dodatkowego papieru w przypadku osób doskonale mu znanych :P

A to już jakieś kumoterstwo jest, co?

Enya

Post » Śro lip 30, 2008 13:32

jasne, takie fajne kumoterstwo, tym bardziej że to jest "mój" kotek :-) tzn moje "dziecko" ..... ojejejejej .... no wiadomo :-)

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

[poprzednia][następna]