Bardzo chciałam przeprosić, ale już nie wyrabiam. Na jakiś czas spadam z wątku Czarownych. Jeszcze nie wiem jak będę szukała DS dla Puszkina, ale jakoś dam sobie radę.
Podglądać będę - no bo przecież uzależnienie pozostaje
Siostry Czarownice...
dziś przedostatni dzień miesiąca... nieśmiało zapytam kto w końcu dostanie naszą pomoc lipcową... podawałam kandydaturę mirki t. ... i pogubiłam się w końcu...
Matahari! Co do Mirki do dyskusja była następująca: Z Łodzi płyną wieści, że kasa na sterylki jest. My wspomogłyśmy umieralnię na cito kwotą 100 zł. Teraz jest to chyba jakoś opanowane. Tak więc głosy przeniesiono na Mirkę.
Czy ktoś protestuje? Lub ma inne zdanie? Też się odrobinę gubię, ale wedle mojej pamięci jest tak jak napisałam. Niektóre Siostry nie głosowały wcale! Może one przesądzą sprawę?
Ja jakiś miesiąc temu proponowałam Fundację Felis, chyba to umknęło. Z tego, co widzę, jeszcze nigdy jej nie pomagaliśmy.
Kasia D. robi mnóstwo dobrej roboty, kastruje działkowce i wyadoptowuje koty. No i ciężko jej, jak chyba każdemu, kto pomaga zwierzakom na większa skalę. Ostatnio zepsuł jej się komputer, na szczęście udało się złożyć jakiś z dwóch starych i znów jest osiągalna netowo.