Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 29, 2008 16:43

Ależ on jest cudny :1luvu:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Wto lip 29, 2008 18:41

no jak dorosnie bedzie pieknym duzym cudownym kotem :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto lip 29, 2008 19:00

Madziula pisze:no jak dorosnie bedzie pieknym duzym cudownym kotem :)

Mam pytanko dlaczego szkoda ze to kocurek?

Marmurek jest juz dorosłym kotkiem czeka go w niedługim czasie odjajczenie :wink: Ale trzeba mu przyznać ze jest piękny :1luvu:

Wieści z Hiltona:
-Czarna koteczka którą odebrałam dzieciom pod blokiem pojechala do Beaty
-Biało-bury chłopczyk znaleziony przez Mikuś pojechał Cleo+dwa wczorajsze zabranez Hiltona.
-mój Pepe przywieziony wczoraj z mamuska i biało-czarna koteczka z klaty bierze na tymczas Mikuś.

JUTRO DEZYNFEKACJA HILOTNA!!!CHYBA :roll:
jeżeli nasze kochane wetki przechowaja nam dwie koteczki w lecznicy czyli Fruzie i kotkę którą przywiozałm na sterylkę.Zobaczymy :wink:

Obecnie mój TŻ i Mikuś mkną z czterema maluchami do Halbiny ,mój chlop juz zaciera ręce z radości bo przytuli Inkę malutką psinkę Halbinki :wink:
A tak wogóle to jest zachwycony kociętami bo wyglądają jak nasz Puniu(10 letni kocur)są srebrne.Wycieczka dostala aparat więć będa fotki :wink:

W czwartek Wiesiu mąz Jadzi wiezie zeskrobinu łysiejącego Misia do badani .Trzeba się modlić coby nic złego nie wyszło :roll:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto lip 29, 2008 19:06

Iweta pisze:Ależ on jest cudny :1luvu:

Iwetko dziękujemy za bazarek rozmiarów XXL :wink:

mar_tika

Post » Wto lip 29, 2008 19:27

Obrazek
To dla porównania , Łapuś jeszcze w schronisku, kiedy pierwszy raz z Basią go zobaczyłysmy kotus nie mógł ustać na łapkach, a teraz to pieknota nad pięknoty :)

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto lip 29, 2008 19:40

Byłam w schronisku zabrać srebrniaczki - kociaki jadą do Halbiny z mężem Marty i Basią na tymczas cała czwóreczka, jednego musiałam zostawić.
Niestety ten biały kociaczek z koszyczka już nie żyje - leżał biedak w koszyczku :cry: z tm tygrysiem też niedobrze - oczko wygląda dużo gorzej.
Obrazek
Nawet nie zdażyłam policzyć ile ich jest - ale na oko widać że kociaki juz w gorszej kondycji niż w niedzielę, na dodatek przerażone totalnie bo wypuszczono 3 psy i skakały na siatkę :cry: Normalnie tragedia to jakiś horror :twisted:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto lip 29, 2008 19:48

terenia1 pisze:Byłam w schronisku zabrać srebrniaczki - kociaki jadą do Halbiny z mężem Marty i Basią na tymczas cała czwóreczka, jednego musiałam zostawić.
Niestety ten biały kociaczek z koszyczka już nie żyje - leżał biedak w koszyczku :cry: z tm tygrysiem też niedobrze - oczko wygląda dużo gorzej.
Obrazek
Nawet nie zdażyłam policzyć ile ich jest - ale na oko widać że kociaki juz w gorszej kondycji niż w niedzielę, na dodatek przerażone totalnie bo wypuszczono 3 psy i skakały na siatkę :cry: Normalnie tragedia to jakiś horror :twisted:

Nie trgednia to realia sosnowieckiego schroniska :evil:

mar_tika

Post » Wto lip 29, 2008 19:55

Melduję, że cztery sreberka już u mnie, teraz sobie odpoczywaja w łazience (takie miejsce kwarntanny) i już coś tam szamają... Potwierdzam, że są śliczne! zwłaszcza dwa z białymi skarpetkami...
Razem z kociakami przyjechała reklamówa żarełka i trzy paczki żwirku, dziękujemy, na pewno sie przyda!
Na Inkę bardziej niz Darek napalona była Basia... :wink: poza Inką także Platon bardzo się ucieszył, że są goście... no i moje dwa kocury: Byron i Junior... Byron już stróżował przy kontenerku z maluchami, to moja kocia niania!
Bardzo Was proszę o pomoc przy ogłaszaniu kociaków!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Wto lip 29, 2008 20:02

Nie chcę się przechwalać ale od razu mówiłam, ze Łapek vel Marmurek jest piękny :1luvu:
Jadziu ale go cudownie wyprowadzilaś na prostą! Szacun! :)
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Wto lip 29, 2008 20:20

mar_tika pisze:.....mój chlop juz zaciera ręce z radości bo przytuli Inkę malutką psinkę Halbinki :wink: ......
W czwartek Wiesiu mąz Jadzi wiezie zeskrobinu łysiejącego Misia do badani .Trzeba się modlić coby nic złego nie wyszło :roll:

Faktycznie "malutka" psinka :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Ale przecudna i kochana :lol:

Daj Boże żeby wyniki były dobre - BŁAGAM TRZYMAJCIE KCIUKI :!: :!: :!: :!: :!: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Misiu jest przecudnym chłopczykiem który szuka wspaniałego domku :)
MIKUŚ

Post » Wto lip 29, 2008 20:23

A............. i moje przedszkole wróciło do liczby wyjściowej 5 sztuk :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: Dziś dobrałam 2 hiltonowców. Ojjj.....BĘDZIE SIĘ DZIAŁO 8)
MIKUŚ

Post » Wto lip 29, 2008 20:23

Gosiu to tez i Twoja zsluga.Marmurek dziekuje za Salvikal. :)

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Wto lip 29, 2008 20:27

Coś Ty :) Jeszcze nie zdążyłby zadziałać :oops: ... Niemniej jednak dzięki za mile slowa :D
Łapuś wygląda jak Pan Kocur na swoich włościach :D
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Wto lip 29, 2008 20:45

Ja piernicze własnie ogladam fotki z super sesji na trawce.No basiu i mój kochany chlopie to trzeba talentu żeby lustrzanką spierniczyć zdjęcia :roll: 3/4 fotek zamazanych
Ostatnio edytowano Wto lip 29, 2008 20:51 przez mar_tika, łącznie edytowano 1 raz

mar_tika

Post » Wto lip 29, 2008 20:50

halbina pisze:Melduję, że cztery sreberka już u mnie, teraz sobie odpoczywaja w łazience (takie miejsce kwarntanny) i już coś tam szamają... Potwierdzam, że są śliczne! zwłaszcza dwa z białymi skarpetkami...
Razem z kociakami przyjechała reklamówa żarełka i trzy paczki żwirku, dziękujemy, na pewno sie przyda!
Na Inkę bardziej niz Darek napalona była Basia... :wink: poza Inką także Platon bardzo się ucieszył, że są goście... no i moje dwa kocury: Byron i Junior... Byron już stróżował przy kontenerku z maluchami, to moja kocia niania!
Bardzo Was proszę o pomoc przy ogłaszaniu kociaków!

Halbinko w sumie mój chłop i Basi to na tych samych falach nadają.Na kocim spotkaniu to chcieli Korę Teri zamordować :roll:
Jezeli chodzi o ogłoszenia to ja się tym zajmę tylko tak jak pisze fotki zamazane porobili więc prosze na mar_tika@o2.pl o jakies konkretne foty .Reszta na mojej głowie.

mar_tika

[poprzednia][następna]