kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Cinnamoncat pisze:Ogarnęłam kilka ostatnich postów i usunęłam cytaty
![]()
Jakie? NIE WOLNO!!!!
no i teraz Ty pójdziesz do lochu
Lochy są przestarzałe..KAMIENIOŁOMY!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Cinnamoncat pisze:Ogarnęłam kilka ostatnich postów i usunęłam cytaty
![]()
Jakie? NIE WOLNO!!!!
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Czekoladka pisze:trawa11 pisze:Czekoladka pisze:Melduneczek, spóźniony trochę, składam.![]()
Nie mogę się przebrnąc przez poprzednią część, więc jak ktoś coś do mnnie pisał to prosze się jeszcze raz przypomnieć.![]()
Czekam na noc, może będzie co oglądać.
bedziemy się rozbierac![]()
![]()
Nie bedę podziwiać gwiazdy i planety. Wczoraj, jak już mówiłam, widziałam mały wóz, Jowisz i jego księżyce a także gwiazdozbiór Kasjopei.
a my to nie gwiazdy![]()
![]()
No..Ja się czuję!
a ja
No ja nie wiem, jak Ty się czujesz..![]()
Cinnamoncat pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Cinnamoncat pisze:Ogarnęłam kilka ostatnich postów i usunęłam cytaty
![]()
Jakie? NIE WOLNO!!!!
Widzisz!Będziemy razem siedzieć
trawa11 pisze:Cinnamoncat pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Cinnamoncat pisze:Ogarnęłam kilka ostatnich postów i usunęłam cytaty
![]()
Jakie? NIE WOLNO!!!!
mnie już za dobre sprawowanie wypuszczono![]()
![]()
Cinnamoncat pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Cinnamoncat pisze:Ogarnęłam kilka ostatnich postów i usunęłam cytaty
![]()
Jakie? NIE WOLNO!!!!
![]()
Czekoladka pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Czekoladka pisze:trawa11 pisze:Czekoladka pisze:Melduneczek, spóźniony trochę, składam.![]()
Nie mogę się przebrnąc przez poprzednią część, więc jak ktoś coś do mnnie pisał to prosze się jeszcze raz przypomnieć.![]()
![]()
Nie bedę podziwiać gwiazdy i planety. Wczoraj, jak już mówiłam, widziałam mały wóz, Jowisz i jego księżyce a także gwiazdozbiór Kasjopei.
a my to nie gwiazdy![]()
![]()
No..Ja się czuję!
a ja
Gwiazdeczki, poszukam Was lunetą w nocy.Może znajdę trawkę i kalair?
Cinnamoncat pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Cinnamoncat pisze:Ogarnęłam kilka ostatnich postów i usunęłam cytaty
![]()
Jakie? NIE WOLNO!!!!
![]()
Cinnamoncat pisze:trawa11 pisze:Cinnamoncat pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Cinnamoncat pisze:Ogarnęłam kilka ostatnich postów i usunęłam cytaty
![]()
Jakie? NIE WOLNO!!!!
![]()
Z kamieniołomów na pewno cie jeszcze nie wypuścili
Kociareczka pisze:Co kończę czytać jedną stronę, to zaraz następna..
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Czekoladka pisze:trawa11 pisze:Czekoladka pisze:Melduneczek, spóźniony trochę, składam.![]()
![]()
a my to nie gwiazdy![]()
![]()
No..Ja się czuję!
a ja
No ja nie wiem, jak Ty się czujesz..![]()
no jeszcze się czuję
trawa11 pisze:Cinnamoncat pisze:trawa11 pisze:Cinnamoncat pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Cinnamoncat pisze:Ogarnęłam kilka ostatnich postów i usunęłam cytaty
![]()
Jakie? NIE WOLNO!!!!
![]()
Z kamieniołomów na pewno cie jeszcze nie wypuścili
nie było tak żle![]()
TZ kaucję wpłacil![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: call-you, pibon, Silverblue i 31 gości