kalair pisze:Cinnamoncat pisze:Ogarnęłam kilka ostatnich postów i usunęłam cytaty
![]()
Jakie? NIE WOLNO!!!!
E tam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Cinnamoncat pisze:Ogarnęłam kilka ostatnich postów i usunęłam cytaty
![]()
Jakie? NIE WOLNO!!!!
Cinnamoncat pisze:kalair pisze:Cinnamoncat pisze:Ogarnęłam kilka ostatnich postów i usunęłam cytaty
![]()
Jakie? NIE WOLNO!!!!
E tamPrzyjemniej się czyta
I wiadomo o co chodzi
![]()
Jakie? NIE WOLNO!!!!
kalair pisze:trawa11 pisze:Czekoladka pisze:trawa11 pisze:Czekoladka pisze:Melduneczek, spóźniony trochę, składam.![]()
Nie mogę się przebrnąc przez poprzednią część, więc jak ktoś coś do mnnie pisał to prosze się jeszcze raz przypomnieć.![]()
Czekam na noc, może będzie co oglądać.
bedziemy się rozbierac![]()
![]()
Nie bedę podziwiać gwiazdy i planety. Wczoraj, jak już mówiłam, widziałam mały wóz, Jowisz i jego księżyce a także gwiazdozbiór Kasjopei.
a my to nie gwiazdy![]()
![]()
No..Ja się czuję!
kalair pisze:Cinnamoncat pisze:kalair pisze:Cinnamoncat pisze:Ogarnęłam kilka ostatnich postów i usunęłam cytaty
![]()
Jakie? NIE WOLNO!!!!
E tamPrzyjemniej się czyta
I wiadomo o co chodzi
Będzie niewłaściwy obraz sytuacji!![]()
kalair pisze:Czekoladka pisze:Melduneczek, spóźniony trochę, składam.![]()
Nie mogę się przebrnąc przez poprzednią część, więc jak ktoś coś do mnnie pisał to prosze się jeszcze raz przypomnieć.![]()
![]()
![]()
Witanko Czekoladko! Jak zakupy?![]()
Proszę-
trawa11 pisze:kalair pisze:Cinnamoncat pisze:Ogarnęłam kilka ostatnich postów i usunęłam cytaty
![]()
Jakie? NIE WOLNO!!!!
no i teraz Ty pójdziesz do lochu
trawa11 pisze:kalair pisze:Cinnamoncat pisze:Ogarnęłam kilka ostatnich postów i usunęłam cytaty
![]()
Jakie? NIE WOLNO!!!!
Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:Melduneczek, spóźniony trochę, składam.![]()
![]()
![]()
Witanko Czekoladko! Jak zakupy?![]()
Proszę-
Zakupy udane. Bardzo udane.Gwiazdy w sensie- o obrotach sfer niebieskich.
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Czekoladka pisze:trawa11 pisze:Czekoladka pisze:Melduneczek, spóźniony trochę, składam.![]()
![]()
Nie bedę podziwiać gwiazdy i planety. Wczoraj, jak już mówiłam, widziałam mały wóz, Jowisz i jego księżyce a także gwiazdozbiór Kasjopei.
a my to nie gwiazdy![]()
![]()
No..Ja się czuję!
a ja
Cinnamoncat pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Cinnamoncat pisze:Ogarnęłam kilka ostatnich postów i usunęłam cytaty
![]()
Jakie? NIE WOLNO!!!!
Widzisz!Będziemy razem siedzieć
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:Czekoladka pisze:trawa11 pisze:Czekoladka pisze:Melduneczek, spóźniony trochę, składam.![]()
![]()
a my to nie gwiazdy![]()
![]()
No..Ja się czuję!
a ja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 24 gości