kalair pisze:Paulaaa,nie czas zmienić podpisik?
czas ale najpierw musze wstawić jakieś ładne zdjęcie Siudy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Paulaaa,nie czas zmienić podpisik?
Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa,nie czas zmienić podpisik?
czas ale najpierw musze wstawić jakieś ładne zdjęcie Siudy
Czekoladka pisze:Taka mała słodziutka kruszynka- Siuda...?To jest maleńka Pusia, Czekusia, Słodzinka, Cukiereczek, Sysunia...
Paulaaa pisze:amyszka pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Dobranoc Wam![]()
Nikodem strasznie boi się Szudyucieka od niej a jednak jest ciekawy kto to, więc jak ona np. pije wode i nie patrzy na niego to on ją wacha ale jak ona podejdzie za blisko to on na nią prychnie i sam ucieknie
![]()
ale nie atakuje ją w sprawie walk nie drapie ją (nawet nie próbował!) tylko po prostu się jej boi i musi prychnąć żeby za blisko nie przyszła![]()
Jakbym widziała relacje między Inką a MruczkąPaulaaa pisze:On ukradł jej myszke (ona ma jedna on 100) i sie nia bawi a ona moim japonkiem sie bawi wkładając łapy tam gdzie mają być palce gryzie go itd
On nie ukradł, tylko zabrał swoje
no tak![]()
a co z ta loterią?
Ładne to tak kłamać Niki -mówiłeś że nie masz żadnych zabaweczek ?
no bo nie mam![]()
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:amyszka pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Dobranoc Wam![]()
Nikodem strasznie boi się Szudyucieka od niej a jednak jest ciekawy kto to, więc jak ona np. pije wode i nie patrzy na niego to on ją wacha ale jak ona podejdzie za blisko to on na nią prychnie i sam ucieknie
![]()
ale nie atakuje ją w sprawie walk nie drapie ją (nawet nie próbował!) tylko po prostu się jej boi i musi prychnąć żeby za blisko nie przyszła![]()
Jakbym widziała relacje między Inką a MruczkąPaulaaa pisze:On ukradł jej myszke (ona ma jedna on 100) i sie nia bawi a ona moim japonkiem sie bawi wkładając łapy tam gdzie mają być palce gryzie go itd
On nie ukradł, tylko zabrał swoje
no tak![]()
a co z ta loterią?
Ładne to tak kłamać Niki -mówiłeś że nie masz żadnych zabaweczek ?
no bo nie mam![]()
Kłamcuch jesteś, Nikosiu, psecies dostałeś ode mnie myskem i sam pisałeś, ze siem niom bawis...
Inka
Avian pisze:... i tu sie dokocili ...
Ech, ja chcę już do moich koteczków
Paulaaa pisze:zdjęcia takie ładne z aparatu może będa wieczorkiem bo pójdę je zgrać![]()
ale dziękuję Wam bardzo,
z Karmelkiem dzisiaj do weta (normalnego-Oleśnica) bo ciągle liże sobie jedno miejsce na grzbiecie![]()
z Męcią też trzeba ale to już u nas bo tylko szczepienia![]()
W sierpiniu pojedę znowu do Olesnicy z Nikodeme tak żeby zobaczył go no i tez może jakies szczepienia
Paulaaa pisze:Kalair, Czekolada, MaryLux:
N-I-E C-Z-E-P-I-A-Ć S-I-Ę!!![]()
kicia ma na imię 'Pani Siuda' i nic na to nie poradzę sama jej imienia też nie zmienię bo się pogłubi jak się naprawdę nazywa
kalair pisze:Paulaaa pisze:Kalair, Czekolada, MaryLux:
kicia ma na imię 'Pani Siuda' i nic na to nie poradzę sama jej imienia też nie zmienię bo się pogłubi jak się naprawdę nazywa
Sorry,ale...OHYDNIE!!!!
Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:Kalair, Czekolada, MaryLux:
Sorry,ale...OHYDNIE!!!!
a dlaczemu?
kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:Kalair, Czekolada, MaryLux:
Sorry,ale...OHYDNIE!!!!
a dlaczemu?
No brzydkie po prostu, i wcale mi do kotka nie pasuje..Żadnego..
No,ale jak Ci się podoba.W końcu moje też mogą komuś brzmieć brzydko..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 64 gości