Słodkie Maluszki z Poznania juz we własnych domkach:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 25, 2008 7:05

ja popieam, że Serafinek ma duże szanse. Jest maciupeńki, uroczy, obłaskawia serca. Musi być dla niego kochający domek. I będziecie pewne że to najlepszy domek pod słońcem, bo tylko taki go wybierze i tylko taki zaopiekuje się nim jak największym skarbem.
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Pt lip 25, 2008 7:34

Poranne buziaczki dla anioleczka tyciego :love:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lip 25, 2008 8:17

Wiecie co on jest niesamowity, po tych wszystkich zabiegach jakie mu robimy z oczami, on nadal nas kocha. Podajemy mu atropinę po której potwornie się ślini i taki biedny łazi za nami i mruczy :D

anastasia

Od: Czw gru 13, 2007 11:28

Post » Pt lip 25, 2008 8:30

bo czuje że mu pomagacie, że kochacie, że czule do niego mówicie :)

to działa cuda :)

ech... uwielbiam koty za tą ich bezwarunkową miłość i za tą radość jaką dają samym mruczeniem :)

trzymaj się dzielnie malusi aniołeczku!!! :D
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Post » Pt lip 25, 2008 21:48

W górę maluszku :D

anastasia

Post » Pon lip 28, 2008 8:00

Jeszcze szczegółów nie zdradzam ale słodziakowi szykuje się super domek....taki wymarzony i dodam jeszcze, że domek myśli a wynik myślenia będzie znany dzisiaj wieczorem :ok:

anastasia

Post » Pon lip 28, 2008 8:47

Oj tak, domek super! Niech tylko za długo sie nie namysla, bo ja sama Serafinka zabiore i nie oddam nikomu!
Tak mi w serce zapadł, ze nie przestaje o nim myslec!
Pokochałam bardzo tego Brzdąca i tesknie jak głupia!
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Pon lip 28, 2008 8:52

to trzymam za slodziaka kciuki!!

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon lip 28, 2008 9:27 Re: Kochane Maluszki

ciaptak pisze:Witam,

mała Antosia wybrała mnie :P tralalalala :P Jest największym urwisem na świecie :) Od niedzieli jest Fioną (dla mnie Fionką Szajbuską i Fionką Szamanką - je i je i je...). Szajbuską dlatego, że przegoniła przez mieszkanie naszego 4-miesięcznego Tygrysa już około milion razy :) Jej ciekawość każdej rzeczy jaka stoi, leży bądź oddycha :) jest ogromna. Tym większą radość daje nam jej obecność w naszej Rodzince.

Martwię się o malutkiego Serafinka, jest taką milusią kruszynką, która potrzebuje bardzo dużo ciepła, chciałabym bardzo żeby znalazł dla siebie kochający go dom, w którym mógłby tulić się do troskliwego opiekuna. AAAAAAA, gdybym tylko mogła wziąć go do siebie :cry: Pociesza mnie tylko to, że przynajmniej teraz jest u ludzi, którzy potrafią się pochylić nad bezbronnym zwierzątkiem i bez wahania pomóc kiedy cierpi...
Pozdrawiam serdecznie Karotkę i Anastasię.

Witajcie :D Skoro juz tu zawitaliście, to licze na stałą dostawe fotek Waszego uroczego Dueciku :D

Byłam u Antosi i zeszłym tygodniu w odwiedzinach i mówię Wam łobuz z niej niesamowity! Energi ma za 3 koty!
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Post » Pon lip 28, 2008 13:08

Zdjęcia, niedługo je wstawimy ale mamy teraz duże zmartwienie.
Zachorował nam Tygrysek, bierze antybiotyki. Dzieciaczek miał obolałe stawy, w ciągu 3 h przestał chodzić, biegłam nim do lekarza z ciśnieniem 200/200. Byliśmy przerażeni. Teraz oglądamy go już z mniejszym strachem bo zachowuje się tak jak zwykle :)
Baliśmy się o malutką Fionkę, ale lekarz powiedział, że jest bardzo silna. Nic jej nie jest na szczęście, jedynie nudziła się bardzo kiedy Tygrysek odpoczywał. Dodatkowo ten upał źle na nie działa :(
Trzymajcie kciuki za nasze Maluszki kochane. Odezwę się w środę, po wizycie kontrolnej...

ciaptak

Od: Wto cze 10, 2008 21:11

Post » Pon lip 28, 2008 13:10

Trzymam kciuki!
A co to za choroba? Jakis wirus? Pewnie dlatego był taki osowiały jak bylismy, juz go cis meczło, a my sie śmialiśmy ze Fionka go wymeczyła.
Obrazek

Karotka

Post » Pon lip 28, 2008 13:19

Kciuki za maluszka :ok:

Ale ja tutaj spieszę z cudną wiadomością, Serafinek znalazł wymarzony domek ale to jeszcze nie koniec dobrych wiadomości, otóż idzie tam razem z drugim maluchem, którego mam na DT, uratowanym ze szpitala :dance: :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: :dance2: :dance:

Można się cieszyć :D

anastasia

Post » Pon lip 28, 2008 13:44

Wiecie... ja coś tak czułam w kościach w zeszłym tygodniu, że już się dla niego jakiś domek znalazł :D że już go ktoś wypatrzył i że maluch zadziałał telepatycznie ;)

super wieści!!!
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Poddasze

Post » Pon lip 28, 2008 13:56

o a to będzie jego nowy brat:) z tego wątku

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=78602

anastasia

Post » Pon lip 28, 2008 13:56

Cudnie :) Fionka ucieszy się, że jej braciszek ma swój własny kąt.

Tygrys ma wirusa, w czwartek dostał 3 zastrzyki, w piątek 2, teraz do środy ma tabletki (Synulox). Jest już lepiej, mamy nadzieję, że będzie zdrowy. Najgorsze są dla nich te upały, dyszą jak małe parowozy i bez przerwy śpią (szczególnie Tygrys - pewnie z powodu osłabienia chorobą)...

One są takie kochane jak Aniołki, tulą się do nas kiedy tylko mogą, Fiona :catmilk: przybiega, siada na stopach i czeka na przytulanki. Bardzo się z sobą zżyły, kiedy podajemy Tygrysowi tabletkę, Fiona robi wokół nas kółko i go nawołuje.

Czekamy do środy, na badanie... :arrow:

ciaptak

Od: Wto cze 10, 2008 21:11

[poprzednia][następna]