amyszka pisze:Paulaaa śliczna koteczka taka podobna do mojej Malinki-prawie się popłakałam, tak się wzruszyłam ...--cudo po prostu
![]()
![]()
dziękuję Amyszko

wieczorkiem zobaczysz ją tak naprawdę w całości

jak mnie dokocili to i teraz Twoja kolej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
amyszka pisze:Paulaaa śliczna koteczka taka podobna do mojej Malinki-prawie się popłakałam, tak się wzruszyłam ...--cudo po prostu
![]()
![]()
Paulaaa pisze:Dobranoc Wam![]()
Nikodem strasznie boi się Szudyucieka od niej a jednak jest ciekawy kto to, więc jak ona np. pije wode i nie patrzy na niego to on ją wacha ale jak ona podejdzie za blisko to on na nią prychnie i sam ucieknie
![]()
ale nie atakuje ją w sprawie walk nie drapie ją (nawet nie próbował!) tylko po prostu się jej boi i musi prychnąć żeby za blisko nie przyszła![]()
Paulaaa pisze:On ukradł jej myszke (ona ma jedna on 100) i sie nia bawi a ona moim japonkiem sie bawi wkładając łapy tam gdzie mają być palce gryzie go itd
Paulaaa pisze:amyszka pisze:Paulaaa śliczna koteczka taka podobna do mojej Malinki-prawie się popłakałam, tak się wzruszyłam ...--cudo po prostu
![]()
![]()
dziękuję Amyszko![]()
wieczorkiem zobaczysz ją tak naprawdę w całości![]()
MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Dobranoc Wam![]()
Nikodem strasznie boi się Szudyucieka od niej a jednak jest ciekawy kto to, więc jak ona np. pije wode i nie patrzy na niego to on ją wacha ale jak ona podejdzie za blisko to on na nią prychnie i sam ucieknie
![]()
ale nie atakuje ją w sprawie walk nie drapie ją (nawet nie próbował!) tylko po prostu się jej boi i musi prychnąć żeby za blisko nie przyszła![]()
Jakbym widziała relacje między Inką a MruczkąPaulaaa pisze:On ukradł jej myszke (ona ma jedna on 100) i sie nia bawi a ona moim japonkiem sie bawi wkładając łapy tam gdzie mają być palce gryzie go itd
On nie ukradł, tylko zabrał swoje
amyszka pisze:Paulaaa pisze:amyszka pisze:Paulaaa śliczna koteczka taka podobna do mojej Malinki-prawie się popłakałam, tak się wzruszyłam ...--cudo po prostu
![]()
![]()
dziękuję Amyszko![]()
Nie, teraz masz dwa i ja też -jak będziesz miała trzeciego kota to pogadamy o moim dokoceniu![]()
Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Dobranoc Wam![]()
![]()
Jakbym widziała relacje między Inką a MruczkąPaulaaa pisze:On ukradł jej myszke (ona ma jedna on 100) i sie nia bawi a ona moim japonkiem sie bawi wkładając łapy tam gdzie mają być palce gryzie go itd
no tak![]()
a co z ta loterią?
Paulaaa pisze:amyszka pisze:Paulaaa pisze:amyszka pisze:Paulaaa śliczna koteczka taka podobna do mojej Malinki-prawie się popłakałam, tak się wzruszyłam ...--cudo po prostu
![]()
![]()
dziękuję Amyszko![]()
Nie, teraz masz dwa i ja też -jak będziesz miała trzeciego kota to pogadamy o moim dokoceniu![]()
ale ja mam jeszcze dwa pieski
amyszka pisze:Paulaaa pisze:MaryLux pisze:Paulaaa pisze:Dobranoc Wam![]()
![]()
no tak![]()
a co z ta loterią?
Ładne to tak kłamać Niki -mówiłeś że nie masz żadnych zabaweczek ?
amyszka pisze:Paulaaa pisze:amyszka pisze:Paulaaa pisze:amyszka pisze:Paulaaa śliczna koteczka taka podobna do mojej Malinki-prawie się popłakałam, tak się wzruszyłam ...--cudo po prostu
![]()
![]()
dziękuję Amyszko![]()
ale ja mam jeszcze dwa pieski
Pieski to pieski,a kotki to kotki
Użytkownicy przeglądający ten dział: muza_51 i 75 gości