Pomocy Wroclaw !! Leticja i Tosia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 27, 2008 16:25

Jakiiiii słodki Loluś :lol: :P :lol: ciekawe co też mu się śni... i to na balkoniku :P czy to zbieg okoliczności, czy tak lubicie błękity :?:
ObrazekObrazekObrazek

Agata kawecka

Od: Czw kwi 24, 2008 13:23

Post » Nie lip 27, 2008 20:13

Agata kawecka pisze:Jakiiiii słodki Loluś :lol: :P :lol: ciekawe co też mu się śni... i to na balkoniku :P czy to zbieg okoliczności, czy tak lubicie błękity :?:

Raczej zbieg okolicznosci, chociaz ... blekit to piekny kolor ;)
Moj ulubiony kolor to czerwien :D

bellavita

Od: Czw wrz 27, 2007 15:04

Post » Nie lip 27, 2008 20:46

hmmm... ja zawsze lubiłam kolory pośrednie, tzn, nie czerwień a bordo, nie błękit a granat, nie żółć a pomarańcz ciepły... a teraz coraz częściej np. zasłonki i serwetki kupuję w kontyrastowych kolorach, i jakoś dobrze mi to robi otaczanie sie " wesołymi" akcentami......zauważyłam też że kotki kładą się chętnie np. na szkockiej kracie, mam taki kocyk, i na wesołych takich dla dzieci kolorowych szmatkach :lol: :lol: :lol: czyli robi im różnice na czym leżą :wink: czyżbyśmy wszyscy potrzebowali takiej małej "stymulacji" :?: :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Agata kawecka

Post » Nie lip 27, 2008 20:49

Jestem przekonana, ze kolory maja na nas wplyw.
Na zwierzeta chyba tez...
Kiedy mialam czerwone auto, psiunia na widok kazdego czerwonego auta chciala do niego wskakiwac... chociaz mowi sie, ze zwierzeta nie odrozniaja kolorow ;)

bellavita

Post » Nie lip 27, 2008 21:05

Ja jestem pewna że odróżniają :P mam w domu przykłady na to...albo czują płynącą z nich energię....i mają poczucie własności :lol: :lol: :lol: opowiem Wam taką historyjkę.... mój kochany piesełek Kaktusik jeżdził ze mną prawie wszędzie i wracając kiedyś do domu , zatrzymałam sie przy osiedlowym sklepie w celu zrobienia potrzebnych zakupów.... pieseł wyskoczył z auta i położył sie obok. samochodu. Kupiłam, zapłaciłam i pakuje zakupy do torby...patrzę przez szybę w sklepie i widzę taką scenkę : na mojego psa szczeka czyjś duży pieseł...przywiązany do słupka. Mój się odszczekuje i obiega autko dookoła po czym staje przednimi łapkami na zderzaku tylnim i odwraca sie do psa i dopiero zaczął ujadać :lol: :lol: :lol: a wszystko wskazywało na to że krzyczy: A JA MAM SAMOCHÓD 8O :lol: :lol: :lol: mój Kaktusik jest już za TM a ja tę sytuację zawsze wspominam z uśmiechem... :P
ObrazekObrazekObrazek

Agata kawecka

Post » Pon lip 28, 2008 8:19

Z racji upalu kotki dostaly do picia mleczko, BIALE mleczko.
Niby Lolek widzial, ze kazde dostaje to samo, ale i tak musial sprawdzic.
Zreszta za kazdym razem sprawdza .... :roll: :wink:

Obrazek

bellavita

Post » Pon lip 28, 2008 8:20

bellavita pisze:Z racji upalu kotki dostaly do picia mleczko, BIALE mleczko.

Obrazek

Cwaniak :wink:
Obrazek

marcjannakape

Od: Pon cze 18, 2007 9:26

Post » Pon lip 28, 2008 12:31

marcjannakape pisze:
bellavita pisze:Z racji upalu kotki dostaly do picia mleczko, BIALE mleczko.

Obrazek

Cwaniak :wink:

Moze i Lolus jest cwaniaczek, ale i tak najbardziej 'zaradna' w sprawach jedzenia jest.... Leitcja !
Ona bez pardonu wyjada innym z miseczek.... Mysle, ze to nawyki z poprzedniego zycia... kto nie walczyl, byl glodny i tyle.

bellavita

Post » Pon lip 28, 2008 21:10

moniex pisze:dziś z racji, że niedziela, to pozwoliły mi do 9 pospać :twisted:

A czy możesz mi zdradzić jak wytłumaczyłaś swoim futrzakom co to jest niedziela??? Do moich jakoś nie dociera :evil:
ObrazekSKARBONKA ZAPRASZA!!!

Kicia_

Od: Pt lut 29, 2008 20:33

Post » Pon lip 28, 2008 22:02

Kicia_ pisze:
moniex pisze:dziś z racji, że niedziela, to pozwoliły mi do 9 pospać :twisted:

A czy możesz mi zdradzić jak wytłumaczyłaś swoim futrzakom co to jest niedziela??? Do moich jakoś nie dociera :evil:

a jakoś tak wyszło :roll: Asminka od samego początku, jak tylko do mnie trafiła, to był koci aniołek :1luvu: wstaje zazwyczaj razem ze mną :D Małyrudy ją troszkę rozpuścił, bo biegała z nim o 5,6 rano... :evil: ale dziś, jak już jego nie ma... wszystko wróciło do normy :D to po prostu arystokratyczna krew nie pozwala jej na takie szczeniackie wybryki :twisted: aha, jeszcze dodam, że ja jestem straszny śpioch, więc lubię długo pospać w wolne dni i mój aniołek nie ma nic przeciwko :D pozwala mi spać i do południa :P
Asminka, Perełka[*], Nuna[*], Zula[*], Lila
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

moniex

Od: Pt cze 15, 2007 19:52

Post » Pon lip 28, 2008 22:19

moje wariują o piątej rano a potem śpią...jak ja wstaje to dom taki jakby w nim zwierząt nie było :lol: :lol: :lol: a jeszcze wcześniej ,moje dwa psy spały tak ,że ja wracając spod prysznica krzyczałam :pobudka, bo was ukradną :lol: :lol: :lol: i oni sie słodko przeciągali, było buzi na dzień dobry :oops: ...wszystko zależy od tego jak sie nauczy od początku a tak wogóle to przejmują zwyczaje od ludzi. Każdy dom ma swój rytm przecież :wink: :wink: :wink:
ObrazekObrazekObrazek

Agata kawecka

Post » Wto lip 29, 2008 6:14

Nasze tez zawsze znajda sobie rano cos brzeczacego :roll:

A Lolek i Leticja osiagneli mistrzostwo w tej dziedzinie :twisted:

bellavita

Post » Wto lip 29, 2008 8:04

Nasza 'dzikuska' uwielbia strategiczne pozycje :D Najlepiej miec wszystko na widoku ;)

Obrazek

bellavita

Post » Wto lip 29, 2008 11:44

bellavita pisze:Nasza 'dzikuska' uwielbia strategiczne pozycje :D Najlepiej miec wszystko na widoku ;)

Obrazek

Ależ ona piękna... 8O

Dziendoberek wszystkim koteczkom... :wink:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Wto lip 29, 2008 14:01

kristinbb pisze:
bellavita pisze:Nasza 'dzikuska' uwielbia strategiczne pozycje :D Najlepiej miec wszystko na widoku ;)

Obrazek

Ależ ona piękna... 8O

Dziendoberek wszystkim koteczkom... :wink:

Witamy :D
Mowisz, ze Leticja letko wypiekniala? 8) .... Uwielbiam patrzec, jak przechadza sie po domu z taka .. nonszalancją ;) Jak kladzie sie z wdziekiem...

bellavita

[poprzednia][następna]