malowniczy owszem, jest

tu odbywa toaletę razem z ciocią Asminką

no i śpiochają

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bellavita pisze:Jejku, alez on jest.... malowniczy..... hehe
Duszyczka szatanska, powiadasz?To by swoj trafil na swego.... i nie mysle tu o sobie
![]()
![]()
Tylko wiesz, Magdaze nigdy nie ma w domu, wiec wszystko spada na mnie... i to jest istotne ograniczenie
moniex pisze: hehe domyślam się, że nie o sobie![]()
hmmm a na tym forum ciągle słyszę, że 2 koty wcale nie są bardziej kłopotliwe niż 1 kot, że 3 koty nie są bardziej niż 2 koty itd
więc jak to w końcu jest?
![]()
Agata kawecka pisze:a ja z perspektywy posiadania 12-tu powiem że miło pomyśleć że mogłoby być tylko sześć np. ale jak patrze na tę rudziutką kruszynke to myślę że 13 nie jest bardziej kłopotliwe niż 12-cie... :lol:![]()
o tej mniejszej ilości myśle kiedy kupuje im zabawki ...są takie piękne i trzem np. tyle można by kupić i dogadzać we wszystkim...a tak kupuje sie to co najpotrzebniejsze
Agata kawecka pisze:Duduś w czasie kolędy obsiusiał księdzu torbe![]()
![]()
musiałam sie mocno nagimnastykować żeby nie wybuchnąć śmiechem...ksiądz wyjechał z Mikołajek więc trudno stwierdzić czy sie zniechęcił
moniex pisze:a ciekawa jestem co na to klienci
moniex pisze:no to ładnie ich wyszkoliłaśa czy można wiedzieć czym się zajmujesz?
bo tak mnie jakoś zainteresowało
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 434 gości