Uwaga-powiadomcie zaprzyjaznione schroniska, przytuliska itp

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 17, 2003 21:22 Uwaga-powiadomcie zaprzyjaznione schroniska, przytuliska itp

http://www.dogomania.pl/forum/viewtopic ... 915#145915

Nie wiem czy da sie tego uniknac. Jest przeciez cala masa schronisk miejskich, ktore 'z przyjemnoscia' pozbeda sie zwierzat a pracownicy nalewo zarobia pieniadze :cry: :cry:
Jesli macie jakis znajomych pracujacych na punktach granicznych, zyczliwych dla zwierzat, uczulcie ich-wywoz kundelkow i kotow kierunek Belgia.
Marzec; Ogólnopolski Miesiąc Sterylizacji Zwierząt,niższe ceny zabiegów

ARKA

Od: Sob lut 16, 2002 21:27

Post » Pt paź 17, 2003 22:55

Na wszelki wypadek - w górę!

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Sob paź 18, 2003 6:44

Wczoraj Bea pisła o przekazywaniu kociakow do schroniska w Niemczech...jek to się ma do tej pogłoski?

Kazia

Od: Pt maja 24, 2002 13:46

Post » Sob paź 18, 2003 11:16

do tej pogloski sadze, ze ma sie nijak. Pani o ktorej pisalam pomaga kotom od kilkunastu a moze i od kilkudziesieciu lat, poswieca caly swoj czas i srodki finansowe na sterylizacje i ratowanie kociakow. Do niemieckiego schroniska kocieta odwozi osobiscie i z tego co wiem ma z nimi dobry kontakt (z pracownikami). Do owej pani mam zaufanie w 100%. W tym tygodniu jedzie ze znalezionym niewidzacym kotem do dr Garncarza aby dac mu szanse czesciowo odzyskac wzrok... Niejednokrotnie bylam swiadkiem jak plakala nad kotem, ktoremu niestety nie mogla juz pomoc...prosze tej pani nie mieszac w jakies brudne interesy.
gdyby ktos mial jeszcze jakies watpliwosci to podaje swoj nr tel. (091) 489 00 93 Beata Soboń

bea

Od: Nie maja 04, 2003 19:55