Moderator: Estraven
Mereth pisze:czarna.wdowa pisze:Z tego co wiem zrobienie próby na świerzb polega na wzięciu próbki wydzieliny z ucha na szkiełko i obejrzeniu tego pod mikroskopem - raptem 2 min. pracy
Jutro podjadę z małym i powiem, że ucha mają być zbadane i koniec, nie dam się zbyć
Paulaaa pisze:Pulpi a ja kocham jak duża mi czyści uszka zawsze przy tym najpiękniej mrucze![]()
tosiula pisze:głaski dla chłopaków
Hannah12 pisze:Mereth pisze:czarna.wdowa pisze:Z tego co wiem zrobienie próby na świerzb polega na wzięciu próbki wydzieliny z ucha na szkiełko i obejrzeniu tego pod mikroskopem - raptem 2 min. pracy
Jutro podjadę z małym i powiem, że ucha mają być zbadane i koniec, nie dam się zbyć
Pysia nie tylko pod mikroskopem miała badane, ona miała robiony wymaz z ucha (tak jak z gardła czy nosa można robić) z antybiogramem. Mój wet wysyłał pałeczkę z wydzielina do tej Kliniki przy Uniwersytecie Przyrodniczym czyli dawnej AR.
Mereth pisze:Paulaaa pisze:Pulpi a ja kocham jak duża mi czyści uszka zawsze przy tym najpiękniej mrucze![]()
Mi się kiedyś też podobało, ale potem Duża często mi czyściła bo mówiła, że ciągle mam brudne to uszko i mi się przestało podobać![]()
Pulpi
MarciaMuuu pisze:bry chłopaczyska
Dorota pisze:...bry... chlopaki!
Paulaaa pisze:Mereth pisze:Paulaaa pisze:Pulpi a ja kocham jak duża mi czyści uszka zawsze przy tym najpiękniej mrucze![]()
Mi się kiedyś też podobało, ale potem Duża często mi czyściła bo mówiła, że ciągle mam brudne to uszko i mi się przestało podobać![]()
Pulpi
Duża od Pulpiego co Ty wyprawiałas z jednym uszkiem?
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 10 gości