Błagam o pomoc! Koleżanka, ktora zajmuje się kotami w Ostrowcu znalzła 3 miesięczna prawie zagłodzona kicię w piwnicy! Odkarmia malutka, alee za tydzień wyjeżdża a w Ostrowcu nie ma tymczasów! Nie mozna przeciez kociego dziecka w piwnicy samego zostawic czy ktos może pomóc? Kicia jest przepiekna!
Ostatnio edytowano Pon wrz 08, 2008 7:19 przez iwop, łącznie edytowano 4 razy
śliczności ja mam cdużo tymczasów ale staych kotów 2 i mój Tż sie uparł ze on na stałe chce jakiegoś cudnego kotka z dłuższą siersćią -i szukam pomału takiego -no ale odległość duża
No chyba że transport uda wam sie zorganizować to macie DS
Ostatnio edytowano Pt lip 25, 2008 9:30 przez kasia79, łącznie edytowano 1 raz
jestem w szoku, dopiero co załozyłam watek a juz tyle propozycji... Mała dzisiaj bedzie odrobaczona a potem szczepienie... Jola jest w stanie zawieźć ją do Jędrzejowa nawet w poniedziałek po pracy. Czywiście wtedy szczepienia musiałaby zrobic w Jedrzejowie. mała została znaleziona przedwczoraj...
kasia DS byłby super, ale nia mamy mozliwośći dowieźc jej tak daleko...
OFERUJĘ TRANSPORT:
średnio dwa razy w miesiącu
Warszawa - Opole - Warszawa (weekend, koty tylko w transporterze) (piotr568)
średnio raz w miesiącu
Warszawa - Wrocław - Warszawa gagucio@poczta.onet.pl Wrocław (dokładnie Krępice) odbiór zwierzaka, który jedzie do Wrocławia najchętniej na stacji benzynowej przed Wrocławiem ze względu na ograniczony czas jakim dysponuje tata (gagucia)
moze by sie udało na spokojnie z dt
To ja będę za każdym razem dzwonić do izy jak jakieś puchate będzie szukało domu.. Chyba już ze cztery do niej miały jechać na tymczas i nie dojechały, bo wcześniej znalazły domy stałe..