Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vitez pisze:Mysza pisze:Czy osoby z Forum mogą jakoś oznaczyć swoje klatki z kotuchami? Albo siebie? Żebym wiedziała z kim się witać![]()
Na razie widze tylko ze forumowe cornishe i tonki beda, to jeszcze latwo rozpoznac (chyba tylko jedna klatka z tonkami bedzie).
mini2 pisze:vitez pisze:Mysza pisze:Czy osoby z Forum mogą jakoś oznaczyć swoje klatki z kotuchami? Albo siebie? Żebym wiedziała z kim się witać![]()
Na razie widze tylko ze forumowe cornishe i tonki beda, to jeszcze latwo rozpoznac (chyba tylko jedna klatka z tonkami bedzie).
I syjamy...
Ewa=^..^= pisze:mini2 pisze:vitez pisze:Mysza pisze:Czy osoby z Forum mogą jakoś oznaczyć swoje klatki z kotuchami? Albo siebie? Żebym wiedziała z kim się witać![]()
I syjamy...
Dwa![]()
![]()
mini2 pisze:vitez pisze:Mysza pisze:Czy osoby z Forum mogą jakoś oznaczyć swoje klatki z kotuchami? Albo siebie? Żebym wiedziała z kim się witać![]()
I syjamy...
mini2 pisze:Ewa=^..^= pisze:
Dwa![]()
![]()
No tak, moze Ewo nic nie wiezz, bo dawno nie kontaktowałysmy się-w czerwcu przywiozłam sobie syjamkę-Zuzę
Ewa=^..^= pisze:mini2 pisze:Ewa=^..^= pisze:
Dwa![]()
![]()
No tak, moze Ewo nic nie wiezz, bo dawno nie kontaktowałysmy się-w czerwcu przywiozłam sobie syjamkę-Zuzę
Wiem, wiem...![]()
![]()
Dlatego pytam czy z dwoma, czy tylko z Irysem (bo nie wiem jakiej klatki mam wypatrywać na wystawie - z jednym czy dwoma syjamami![]()
)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], sherab i 322 gości