galla pisze:Spoko spoko, czasem przejmuję pałeczkę
Ja chciałem jeno zaznaczyć, że jeśli chodzi o pałeczkę, to nie chodzi o moją.
Nie wiem czyją, ale ostatecznie my z gallą mamy partnerski związek, panie tego...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
galla pisze:Spoko spoko, czasem przejmuję pałeczkę
darkest pisze:Że się wtrącę, niejako wywołany do tablicy ("ma swój login, niech sam pisze" - cyt. z pamięci, więc niedokładny).
Rankin, Ty wyłącz to forum, bo ciotki produkują takie ilości postów, że nie będziesz miał czasu na kota (Młodego, jak go nazywam). Poważnie
Poklikaj tutaj - mężczyźni nie piszą tu w zasadzie, bo są zbyt zajęci poważnymi sprawami. Kobiety - jako, że posiadają większe zasoby ...yyy... elokwencji - produkują się tu namiętnie.
Ty, Rankin, Ty posłuchaj dobrej rady towarzysza niedoli. Ty rzuć to forum i zajmij się zwierzęciem. Ja od początku mówiłem, że to kot dla faceta i nigdy z nim nie miałem problemów. Nawet do transporterka wchodził sam!
Trzeba li i jedynie potrenować spojrzenie a la Lee Marvin z 'Parszywej Dwunastki' i Młody będzie grzeczny. Wiem, bo sprawdziłem. Działa.
darkest pisze:galla pisze:Spoko spoko, czasem przejmuję pałeczkę
Nie wiem czyją, ale ostatecznie my z gallą mamy partnerski związek, panie tego...
Meg9 pisze:darkest pisze:galla pisze:Spoko spoko, czasem przejmuję pałeczkę
padłam !!!
dalia pisze:Meg9 pisze:darkest pisze:galla pisze:Spoko spoko, czasem przejmuję pałeczkę
padłam !!!
ja reż
galla pisze:progect pisze:galla, węża na własnej piersi wychodowałaś
Sam wyrosnoł
skaskaNH pisze:Dość tego padania, BACZNOŚĆ POWSTAŃ
skaskaNH pisze:Uuu, takie jakby trochę przerośnięte wężyskoredaf pisze:Na takiej piersi to się pieciometrowego anakonda dohodowac można
skaskaNH pisze:moś pisze:dalia pisze:Meg9 pisze:
padłam !!!
ja reż
No ja tym bardziej
Dość tego padania, BACZNOŚĆ POWSTAŃ
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości