Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
redaf pisze:Widziałam!
moś pisze:pluszak pisze:do gotowaia to sie mogie wynająć, ale sprzatać to tak nie za bardzo uwielbiam ;Pgalla pisze:pluszak pisze:może to i jakaś myslgattara pisze:Kicorek pisze:pluszak ma włos długi i bujny, giezło jakieś założy i może pozować do świętych obrazków![]()
A bez giezła do serwisów randkowychale popytajcie znajomych czy kto baby nie potrzebuje
Do sprzątania i gotowania by nam się przydała
ja do sprzatania jasie spodobam, od wczoraj brazowa jestem
moś pisze:pluszak pisze:do gotowaia to sie mogie wynająć, ale sprzatać to tak nie za bardzo uwielbiam ;Pgalla pisze:pluszak pisze:może to i jakaś myslgattara pisze:Kicorek pisze:pluszak ma włos długi i bujny, giezło jakieś założy i może pozować do świętych obrazków![]()
A bez giezła do serwisów randkowychale popytajcie znajomych czy kto baby nie potrzebuje
galla pisze:moś pisze:pluszak pisze:do gotowaia to sie mogie wynająć, ale sprzatać to tak nie za bardzo uwielbiam ;Pgalla pisze:pluszak pisze:może to i jakaś myslgattara pisze:Kicorek pisze:pluszak ma włos długi i bujny, giezło jakieś założy i może pozować do świętych obrazków![]()
O matko
Wpadłaś w coś?
Dobra.
To pluszak gotuje, moś sprząta, a ja w tym czasie forumuję
Ino przed tym sprzątaniem muszę nieco ogarnąć chałupę
odwrotnie chyba byłoby gorzejAmidalka pisze:galla pisze:moś pisze:pluszak pisze:do gotowaia to sie mogie wynająć, ale sprzatać to tak nie za bardzo uwielbiam ;Pgalla pisze:pluszak pisze:może to i jakaś myslgattara pisze:Kicorek pisze:pluszak ma włos długi i bujny, giezło jakieś założy i może pozować do świętych obrazków![]()
O matko
Wpadłaś w coś?
Dobra.
To pluszak gotuje, moś sprząta, a ja w tym czasie forumuję
Ino przed tym sprzątaniem muszę nieco ogarnąć chałupę
lepiej zawczasu nowej poszukaj
bo po sprzątaniu Mosia i gotowaniu Pluszaka możesz już nie zdążyć
skaskaNH pisze:pluszak pisze:odwrotnie chyba byłoby gorzej
A w ogóle to cieszcie sie, ze ja sie za te czynności nie biorę
galla pisze:Ale my tu gadu gadu, a wieści o Vrendzelu ni ma...
skaskaNH pisze:Zołza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia i 33 gości