Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PumaIM pisze:No, jakie świetne wiadomości!Cieszę się bardzo, bo Boruszek ze wszech miar zasługuje, żeby być prezentem urodzinowym, a Mysza na taki prezent!
![]()
Dorota pisze:PumaIM pisze:No, jakie świetne wiadomości!Cieszę się bardzo, bo Boruszek ze wszech miar zasługuje, żeby być prezentem urodzinowym, a Mysza na taki prezent!
![]()
Żeby było śmieszniej: Tygrynię i Niuńka-Hipolita to ja sama (chlip) sobie na urodziny zafundowałam. A dokładniej: odebrałam je z Gdańska w dniu moich urodzin. To przypadek (które - jak wiadomo - nie istnieją). Ale tak właśnie było. Też mam swoje urodzinowe koty
eve69 pisze:Dorota pisze:PumaIM pisze:No, jakie świetne wiadomości!Cieszę się bardzo, bo Boruszek ze wszech miar zasługuje, żeby być prezentem urodzinowym, a Mysza na taki prezent!
![]()
Żeby było śmieszniej: Tygrynię i Niuńka-Hipolita to ja sama (chlip) sobie na urodziny zafundowałam. A dokładniej: odebrałam je z Gdańska w dniu moich urodzin. To przypadek (które - jak wiadomo - nie istnieją). Ale tak właśnie było. Też mam swoje urodzinowe koty
i sie nie przyznalas![]()
![]()
Dorota pisze:eve69 pisze:Dorota pisze:PumaIM pisze:No, jakie świetne wiadomości!Cieszę się bardzo, bo Boruszek ze wszech miar zasługuje, żeby być prezentem urodzinowym, a Mysza na taki prezent!
![]()
i sie nie przyznalas![]()
![]()
Tak, ale tylko dlatego, że powiedziałaś, dokąd jedziesz dzień wcześniej
i dlaczego. Teraz rozumiesz, prawdaż?
A ja cały czas się cieszę z nowych kocinków. Niuniek-Hipolit właśnie
przed chwilą "oswajał" Bolcia
eve69 pisze:no Ninius vel Hipcio na pewno bylby zachwycony Niesmialkiem
Dorota pisze:eve69 pisze:no Ninius vel Hipcio na pewno bylby zachwycony Niesmialkiem
Tez sie tego, niestety, obawiam
eve69 pisze:Dorota pisze:eve69 pisze:no Ninius vel Hipcio na pewno bylby zachwycony Niesmialkiem
Tez sie tego, niestety, obawiam
no ale jaka super atmosfera w domu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Jamesecoma i 19 gości