jakie Mis ma szczesliwe spojrzenie
takie pelne nadziei
i sliczna ma ta czarna lezke na nosku
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
no aż szkoda bo piękny jestBeliowen pisze:Pasiasty bardzo ładnie zeszczuplał
waży teraz 5,5 kg
przy jego gabarytach ma przepiękną linię i naprawdę wyprzystojniał
Gdyby miał bardziej imprezowy charakter, pomyślałabym o wystawianiu go
ale on nie przepada za tłumem i hałasem.
TyMa pisze:Jak odchudzić kota, nie zostając jego wrogiem? Jesli Ci się to udało, jesteś wielka!
Beliowen pisze:TyMa pisze:Jak odchudzić kota, nie zostając jego wrogiem? Jesli Ci się to udało, jesteś wielka!
Daje się wyliczoną ilość chrupek
Niewykluczone, że to możliwe tylko w przypadku Pasiastego, który innego jedzenia niż chrupki nie uznaje - więc nie żebrze, nie podjada z talerzy itd.
miszelina pisze:Beliowen pisze:TyMa pisze:Jak odchudzić kota, nie zostając jego wrogiem? Jesli Ci się to udało, jesteś wielka!
Daje się wyliczoną ilość chrupek
Niewykluczone, że to możliwe tylko w przypadku Pasiastego, który innego jedzenia niż chrupki nie uznaje - więc nie żebrze, nie podjada z talerzy itd.
A nie wyjada innym kotom z misek?
Pytam, bo Drabusia przydałoby się odchudzić, ale obok niego jest Felicjan-niejadek, podjadający mało, a często i sama nie wiem, jak to rozwiązać
bardzo prosto to sobie wyobrazić. Dajesz jednym, innym nie, nie chcą to nie dostają nicSydney pisze:Belio z tym karmieniem to niesamowite, ja sobie nie wyobrażam takiego porządku u mnie, ale moje dwa w ogóle nie tykają suchego więc nie ma takiej opcji, a nie wyobrażam sobie jednym dać a drugim nie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 33 gości