Kelly z łódzkiego schroniska - żegnaj kotuniu [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 21, 2008 8:52

Witam, witam Kochane Cioteczki!!!!!!! Zdjecia beda gdy tylko dopadne zakochana przyjaciole w celu zrzucenia fot :wink:
oki co, chronie sie w apartamencie Kelly przed rozgardiaszem gwaltownie dokacanego domu :wink: Wiecie, jestesmy tak niesamowicie zzyte... Gdy mysle o tej pchelce wilgotnieja mi oczy, chyba pora zaczac zarzywac cos wiecej niz tylko sole trzezwiace :wink:
Drobinka tak bardzo polubila sucha karme chroniaca uklad pokarmowy, ze teraz mokre mniej ja interesuje 8O Ale moze to dla niej zdrowsze- mam nadzieje!!!
W piatek moj wet ustalil termin sterylki mojej pchelki na niedziele, ale ja wymieklam :oops: Pomyslalam sobie, ze skoro nadal mieszka sama to jeszcze nie ma koniecznosci... Chcialabym jej oszczedzic wszystkiego, co wiaze sie ze stresem. Ona ma taka delikatna psychike... Wcale nie objawia checi wyjscia na pokoje 8O woli przyjmowac wizyki u siebie. Zaczynam sie zastanawiac czy moze nie zrobic jej woliery za oknem, zeby miala wieksza przestrzen i swoj kawalek ogrodka i pozwolic mieszkac autonomicznie wobec reszty rodzenstwa. Nie wiem czy nie zaczynam przesadzac... Radzcie, Kochane Cioteczki- prosimy!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem troche zakrecona bo los sprawil, ze musze w tej chwili wprowadzac do kociej rodzinki z psem, dwa nowe koty jednoczesnie. Wszystko byloby idealnie gdyby nie moja ukochana, rozpiejdana Myszka o nikczemnym charakterku :wink: . Strasznie sie awanturuje :evil: , gania i bija nowych :evil: na szczescie tylko chwilami... Z doswiadczenia wiem, ze musze to przeczekac bo wkrotce bedzie juz wszystko dobrze. Reszta rezydentow zachowuje sie idealnie :D
Usciski gorace od Kellusi przekazuje!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon lip 21, 2008 10:47

Asia, pozwój Kelly samej zdecydować, co woli. Co prawda teraz w domu sytuacja ekstremalna, ale jak się wszystko poukłada (czytaj Woland i Planeta znajdą domy) sama zobaczysz jaki Kellusia tryb życia będzie raczyła wybrać :wink:
W schronisku obecność innych (byle spokojnych, łagodnych) kotów jej nie przeszkadzała.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon lip 21, 2008 11:10

Dziekuje Aniu, mysle, ze tradycyjnie masz racje :D Tak zawsze planowalam zrobic, zwlaszcza ze Kelly bardzo lubi zwierzyncowe wizytki :D Ale wiesz, ze zawsze musze sobie na chwile popasc w nadopiekuncza histerie :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pon lip 21, 2008 12:25

Nie było mnie przez weekend ale już wszystko doczytałam :)

Teraz czekam niecierpliwie na fotki :)

Asia słuchaj weta :) jeśli mu ufasz rób tak jak Ci podpowiada :wink:

Głaski dla całej gromadki :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon lip 21, 2008 12:36

gosiaa pisze:Nie było mnie przez weekend ale już wszystko doczytałam :)

Teraz czekam niecierpliwie na fotki :)

Asia słuchaj weta :) jeśli mu ufasz rób tak jak Ci podpowiada :wink:

Głaski dla całej gromadki :)

Wielkie dzieki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ufam, ufam mojemu wetowi i to juz od 22 lat :P Gosiaa, obiecuje sie poprawic i na powrot wstapic na droge posluszenstwa i zdrowego rozsadku :wink:
Cala gromadka pozdrawia Kochane Ciocie i ja oczywiscie tez!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto lip 22, 2008 10:06

Dzisiaj tylko przesylam usciski od Kellusi, bo sie rozpisalam w watku moich tymczasow :wink: Napisze tylko, ze Woland poprosil mnie o odwiedzinki u Kelly, ale niestety rozpoczal je od prychania (tej pchelki sie wystraszyc 8O ) wiec przerwalam wizytke. Musi najpierw nabyc dobrych manier, zeby nasza Ksiezniczke odwiedzac :wink:
Kelly z coraz wiekszym apetytem znowu je mokre, ale oczywiscie podczas glaskow- tak najbardziej lubi :D Kocham ja :roll:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto lip 22, 2008 12:01

no co za Paskud, Kellusie oprychac, bede musiala z nim na powaznie porozmawiac ;)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Śro lip 23, 2008 11:19

Kellusia ma sie swietnie, chociaz ciagle dieci. Powstala jej taka malutenka faldka tluszczu miedzy udkiem a brzuszkiem i ja uwielbiam za nia "targac" drobinke :P Ona tez lubi, opiera sie o moje cielsko i pozwala na przerozne piejdanki- z faldka lub bez :wink: Zawsze, gdy tylko wyciagne reke w jej kierunku, Fruzia zaczyna mruczec jak szalona i murmurando trwa non stop, az do mojego wyjscia albo zasniecia :wink: Moja hycusia jest kwintesencja "rozbudzacza tkliwosci"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hycajacego :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro lip 23, 2008 12:13

jerzykowka pisze: Powstala jej taka malutenka faldka tluszczu miedzy udkiem a brzuszkiem

o rany, to patyczak kochany się w końcu tłuszczyku dohodował 8O
też bym ją chętnie pomiętoliła po brzusiu, ach :!: :D
Obrazek

pisiokot

Post » Śro lip 23, 2008 12:41

ja tez bym pomietolila ale co z tego...myszke od cioci kocha ale cioci niekoniecznie ;) :P

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Czw lip 24, 2008 10:49

Drogie Cioteczki, poziom tluszczyku naszej pchelki regularnie sie zwieksza 8) :D Wlasnie zastanawiam sie jak sfotografowac Kellusie zeby to bylo widac wyraznie. W kazdym razie teraz obejdziemy sie juz bez obiektywu macro :wink: Mysle, ze we wtorek juz uda nam sie zaprezentowac na fotach najnowsze zdobycze w tej dziedzinie (najdalej w poniedzialek "capne" zakochana przyjaciole :wink: ).
Bardzo Was sciskam w imieniu Kelly i swoim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto lip 29, 2008 11:16

Co nowego u Kellusi?

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Wto lip 29, 2008 11:17

Chat pisze:Co nowego u Kellusi?

No właśnie ? :evil:
Obrazek

pisiokot

Post » Wto lip 29, 2008 12:23

Hej, hej!!!!!!!!!
U Kellusi spokojnie i przyjemnie, nawet oddychac mozna :wink: Zrobilam kilka fot ze szczegolnym uwzglednieniem faldki tluszykowej. Niestety przyjaciola wyjechala na tydzien i nie moge zrzucic zdjec :twisted:
Qupsy sa zadawalajace, ale nadal trzymamy dietke. Wazne, ze skutkuje i ze pchelce smakuje :D Hycusia jest przeslodka i uwielbia nowa piejdanke: Duza glaszczac brzuszek podnosi dupine stojacej Kellusi i drobina wyciaga tylne lapki w powietrzu, na zmiane lewa i prawa :wink: I bardzo czesto w trakcie tej gimnastyki Fruzia pysio ma w misce i wcina :wink: Oj, wcina :D
A rozgrywajace sie "na pokojach" wichry historii (szczesliwie spokojne) absolutnie maludy nie interesuja!!!!!!!! Jeszcze troche poczekamy... :wink:
Ze sterylka czekamy az mina upaly.
POzdrawiam w imieniu Kellusi i swoim Kochane Cioteczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto lip 29, 2008 12:31

A my przesyłamy wirtualne głski dla Kelly :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia][następna]