Szylkretki są piękne!:)-37. Coraz mniej..:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 22, 2008 10:06

Dobry :D

Cinnamoncat

Od: Pon lis 07, 2005 19:49

Post » Wto lip 22, 2008 10:08

Cinnamoncat pisze:Dobry :D

Królowa ciezko pracuje ,Vice jeszcze spi,wieć wita Cie Vice ,Vice :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Wto lip 22, 2008 10:09

Własnie rozpakowałam przesyłkę z Animalii :) Koty mają zapas karmy i żwirku i właśnie szaleją w pustych kartonach :):):)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Wto lip 22, 2008 10:21

Sihaja pisze:Własnie rozpakowałam przesyłkę z Animalii :) Koty mają zapas karmy i żwirku i właśnie szaleją w pustych kartonach :):):)

nigdy jeszcze nie zamwialam przez net żarelka dla kotów :(
Co im kupiłas :?: ,jest taniej niz w sklepie?
Obrazek

Danusia

Post » Wto lip 22, 2008 10:23

trawa11 pisze:

Królowa ciezko pracuje ,Vice jeszcze spi,wieć wita Cie Vice ,Vice :lol: :lol: :lol:

Mośka tak długo śpi? 8O

Cinnamoncat

Post » Wto lip 22, 2008 10:26

Nie wiem, czy jest taniej niż w sklepie, ale w Olsztynie nie ma tych karm nigdzie, dlatego zamawiam przez net. Poza tym mam juz tam zniżki, więc łudzę sie, że nie wychodzi mi bardzo drogo... Kupiłam im: Acana light 8kg w cenie 112,69 (cena bez zniżki: 114,99) i saszetki miamor light po 3,10zł. Saszetki i puszki kupuję im mało kiedy, bo wolę dać mięsko, ale ostatnio jak kupiłam na spróbowanie to tak zajadały ze smakiem, że znowu im kilka wzięłam. No i jeszcze żwirek hillton po 8,40zł 5l.,
Jak myślisz, to drogo?
Ostatnio edytowano Wto lip 22, 2008 10:27 przez Sihaja, łącznie edytowano 1 raz

Sihaja

Post » Wto lip 22, 2008 10:27

Cinnamoncat pisze:
trawa11 pisze:

Mośka tak długo śpi? 8O

juz wstała :oops:
Obrazek

Danusia

Post » Wto lip 22, 2008 10:29

trawa11 pisze:
Cinnamoncat pisze:
trawa11 pisze:

Mośka tak długo śpi? 8O

juz wstała :oops:

Właśnie założyła nowy wątek :mrgreen:

Cinnamoncat

Post » Wto lip 22, 2008 10:32

Sihaja pisze:Nie wiem, czy jest taniej niż w sklepie, ale w Olsztynie nie ma tych karm nigdzie, dlatego zamawiam przez net. Poza tym mam juz tam zniżki, więc łudzę sie, że nie wychodzi mi bardzo drogo... Kupiłam im: Acana light 8kg w cenie 112,69 (cena bez zniżki: 114,99) i saszetki miamor light po 3,10zł. Saszetki i puszki kupuję im mało kiedy, bo wolę dać mięsko, ale ostatnio jak kupiłam na spróbowanie to tak zajadały ze smakiem, że znowu im kilka wzięłam. No i jeszcze żwirek hillton po 8,40zł 5l.,
Jak myślisz, to drogo?

ja to zawsze mam problem co zamówic,bo jak ju zsie zdecyduje ,to wychodzi spooora suma 8O i rezygnuje :( .tym bardziej ,ze moe trawniczki to wybredne są :( U nas sklepy są dosyc dobrze zaopatrzone,dlatego kupuję po trochu na spróbowanie.Miamorka np w saszetce to tylko poliza :twisted: ,a w puszeczce to im smakuje,ale on etakie maleńkie są :( :(
A ostatnio ,to tylko suche chca :twisted: .W jednym sklepie juz nawet Acanę mozna kupić,do niedawna jeszcze nie bylo :wink:
Obrazek

Danusia

Post » Wto lip 22, 2008 10:35

kalair pisze:
gattara pisze:Bry Kreciaczki 8)

Bry Gattarko poranna! :D Wreszcie słoneczko od rana! :wink:
Proszę-aż kotek niedowierza!
Obrazek

:D
U nas też jest słoneczko 8) , zza chmurki zerka :wink:
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Wto lip 22, 2008 10:41

trawa11 pisze:
Sihaja pisze:Nie wiem, czy jest taniej niż w sklepie, ale w Olsztynie nie ma tych karm nigdzie, dlatego zamawiam przez net. Poza tym mam juz tam zniżki, więc łudzę sie, że nie wychodzi mi bardzo drogo... Kupiłam im: Acana light 8kg w cenie 112,69 (cena bez zniżki: 114,99) i saszetki miamor light po 3,10zł. Saszetki i puszki kupuję im mało kiedy, bo wolę dać mięsko, ale ostatnio jak kupiłam na spróbowanie to tak zajadały ze smakiem, że znowu im kilka wzięłam. No i jeszcze żwirek hillton po 8,40zł 5l.,
Jak myślisz, to drogo?

ja to zawsze mam problem co zamówic,bo jak ju zsie zdecyduje ,to wychodzi spooora suma 8O i rezygnuje :( .tym bardziej ,ze moe trawniczki to wybredne są :( U nas sklepy są dosyc dobrze zaopatrzone,dlatego kupuję po trochu na spróbowanie.Miamorka np w saszetce to tylko poliza :twisted: ,a w puszeczce to im smakuje,ale on etakie maleńkie są :( :(
A ostatnio ,to tylko suche chca :twisted: .W jednym sklepie juz nawet Acanę mozna kupić,do niedawna jeszcze nie bylo :wink:

No, nie powiem, mi też niezłe sumki wychodzą.... ale ponieważ Morfeuszek nie tolruje wielu karm, szukałam czegoś już nie weterynaryjnego ( te karmy wet. to są dopiero drogie), co będzie tolerował, co będzie dobrej jakości i przyzwoitej cenie. No i tak nam po kilku próbach wyszła Acana. A w Olsztynie jej za nic nie znajdziesz... Kupuję im 8 kg i wystarcza na póltorej miesząca.... nie wiem, czy to normalne, wydaje mi sie, że jes=dzą od groma, ale cóż zrobić.... niech mają pełne brzuszki i będą zdrowe i zadowolone.... :)

Sihaja

Post » Wto lip 22, 2008 10:43

Sihaja pisze:
trawa11 pisze:
Jak myślisz, to drogo?

No, nie powiem, mi też niezłe sumki wychodzą.... ale ponieważ Morfeuszek nie tolruje wielu karm, szukałam czegoś już nie weterynaryjnego ( te karmy wet. to są dopiero drogie), co będzie tolerował, co będzie dobrej jakości i przyzwoitej cenie. No i tak nam po kilku próbach wyszła Acana. A w Olsztynie jej za nic nie znajdziesz... Kupuję im 8 kg i wystarcza na póltorej miesząca.... nie wiem, czy to normalne, wydaje mi sie, że jes=dzą od groma, ale cóż zrobić.... niech mają pełne brzuszki i będą zdrowe i zadowolone.... :)

no i o to chodzi :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Danusia

Post » Wto lip 22, 2008 11:03

Jestem, niespie wcale- ciezko pracuje nad nowym watkiem, witam sie ze wszystkimi i z krolowa- VICE
Obrazek :twisted:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto lip 22, 2008 11:36

moś pisze:Jestem, niespie wcale- ciezko pracuje nad nowym watkiem, witam sie ze wszystkimi i z krolowa- VICE
Obrazek :twisted:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Danusia

Post » Wto lip 22, 2008 13:34

cześć szylkrecie po długiej przerwie :)

kothka

Od: Wto lis 09, 2004 12:50

[poprzednia][następna]