redaf pisze:Kicorek pisze:Do tamtego wątku jeszcze nie dotarłam.
Wszystkie ciotencje mają obowiązek się biegusiem w tamtym wątku odmeldować i wspierać psychicznie wypozyczanta w traumatycznym przezyciu zafrędzlenia domu!
Fakt, bardzo traumatycznym.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wszystkie ciotencje mają obowiązek się biegusiem w tamtym wątku odmeldować i wspierać psychicznie wypozyczanta w traumatycznym przezyciu zafrędzlenia domu!
i jaka ładnaKicorek pisze:Fri mondra kobita jezd!
Kicorek pisze:Fri mondra kobita jezd!
pluszak pisze:i jaka ładnaKicorek pisze:Fri mondra kobita jezd!
ja miałam dłuższy kontakt: dłuższy kontakt wpatrywał się w Dzidzię w klacie, wpatrywał, wpatrywał, i w końcu wypalił: "Czy to Alma?"... itd <zasłona milczenia>Kicorek pisze:Tego nie zauważyłam, bo tylko przez chwilę mignęła mi podczas obiadu - i tak cud, że rozpoznałam płeć![]()
Kicorek pisze:Tego nie zauważyłam, bo tylko przez chwilę mignęła mi podczas obiadu - i tak cud, że rozpoznałam płeć![]()
pluszak pisze:ja miałam dłuższy kontakt: dłuższy kontakt wpatrywał się w Dzidzię w klacie, wpatrywał, wpatrywał, i w końcu wypalił: "Czy to Alma?"... itd <zasłona milczenia>Kicorek pisze:Tego nie zauważyłam, bo tylko przez chwilę mignęła mi podczas obiadu - i tak cud, że rozpoznałam płeć![]()
To sobie ten dłuższy kontakt dokładnie obejrzałam, a co
Odsłoń tę zasłonępluszak pisze:ja miałam dłuższy kontakt: dłuższy kontakt wpatrywał się w Dzidzię w klacie, wpatrywał, wpatrywał, i w końcu wypalił: "Czy to Alma?"... itd <zasłona milczenia>Kicorek pisze:Tego nie zauważyłam, bo tylko przez chwilę mignęła mi podczas obiadu - i tak cud, że rozpoznałam płeć![]()
no myślała, że ja KicorKicorek pisze:Odsłoń tę zasłonępluszak pisze:ja miałam dłuższy kontakt: dłuższy kontakt wpatrywał się w Dzidzię w klacie, wpatrywał, wpatrywał, i w końcu wypalił: "Czy to Alma?"... itd <zasłona milczenia>Kicorek pisze:Tego nie zauważyłam, bo tylko przez chwilę mignęła mi podczas obiadu - i tak cud, że rozpoznałam płeć![]()
topsz, juz nie męczę <głaszcze Kicora>Fri pisze:nie myślałasię zdziwiła
bo sie jej kot z wcześniej emitowanym zdjęciem zgadzał... a pilnowacz się jej z wcześniej emitowanym zdjęciem nie zgadzał...
![]()
pluszak, nie męcz Kicora, po urlopie jest, żyły wyprute, musk zlasowany, co go myśleniem szczujesz, odpocząś byś dała i jusz...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 33 gości