Czekoladka pisze:Witam! Wątek bardzo ciekawy, bo pomaga w szukaniu domków i można się ślicznych kotów naoglądać.
Lubię białe koty. Wink
no mamy własnie we Wrocławiu jednego na wydaniu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Czekoladka pisze:Witam! Wątek bardzo ciekawy, bo pomaga w szukaniu domków i można się ślicznych kotów naoglądać.
Lubię białe koty. Wink
ewung pisze:Czekoladka pisze:Witam! Wątek bardzo ciekawy, bo pomaga w szukaniu domków i można się ślicznych kotów naoglądać.
Lubię białe koty. Wink
oresta pisze:Ja też uwielbiam śnieżynki![]()
Świetny wątek!
Trzymam mocno kciuki, żeby wszystkie kotki znalazły szybko dobre kochające domki.
ewung pisze:Czekoladka pisze:Witam! Wątek bardzo ciekawy, bo pomaga w szukaniu domków i można się ślicznych kotów naoglądać.
Lubię białe koty. Wink
kotika pisze:ewung pisze:Czekoladka pisze:Witam! Wątek bardzo ciekawy, bo pomaga w szukaniu domków i można się ślicznych kotów naoglądać.
Lubię białe koty. Wink
Jejuś, jaki on śliczny.Chyba pójdę spać, bo nie ręczę za siebie.
![]()
Czekoladka, zaglądaj do nas, to cię jeszcze bardziej zarazimy białym szaleństwem.
ewung pisze:oj znam ten ból, przez lata nie miałam kota przez tatę, a potem Bazyla mogliśmy adoptować jak się wyprowadziliśmy.
oresta pisze:Czekoladka - tak, brytyjczyk
Właśnie śpi mi częsciowo na klawiaturze![]()
Twoja kotka też jest piękna, strasznie mi się podobają pointy.
Lubię białe koty. Wink
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka-, Bestol, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 606 gości