Słodkie Maluszki z Poznania juz we własnych domkach:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lip 19, 2008 13:27

oj to kciuki olbrzymie!!!!!!!!!!!! za oba maluszki!!!!!!!!
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Sob lip 19, 2008 15:07

To ja się tutaj pochwalę, że Antosia znalazła domek, ale więcej napisze na pewno Aga, a do mnie trafił braciszek :1luvu:

Maluch jest bezbłędny, z naszych dużych kotów nie robi sobie nic. Łazi po domu jakby od zawsze tu mieszkał. Niestety te oczka są biedne :( zabiorę go do okulisty zobaczymy czy jest szansa.
Obrazek Obrazek

A tak sobie słodki śpimy i czekamy na najlepszy domek na świecie.

Obrazek

anastasia

Od: Czw gru 13, 2007 11:28

Post » Sob lip 19, 2008 17:44

slodkosci :)

ciesze sie ze Antosia juz w swoim domku :)

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Sob lip 19, 2008 19:06

anastasia pisze:To ja się tutaj pochwalę, że Antosia znalazła domek, ale więcej napisze na pewno Aga, a do mnie trafił braciszek :1luvu:

...

Bardzo się cieszę. :D

To mogę wziąć się za zdejmowanie ogłoszeń dla Niej.

-Buffy-

Od: Wto maja 15, 2007 20:14

Post » Sob lip 19, 2008 19:43

jeju... jaki on słodki... jaki ufny...

wielkie kciuki za najkochańszy, najbezpieczniejszy i najtroskliwszy domek dla maluszka!
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Post » Sob lip 19, 2008 21:42

To niesamowite jak on sobie radzi, przez to że niedowidzi poznaje otoczenie w zupełnie inny sposób. Obszedł mój cały dom po krawędziach i w taki o to sposób idealnie wie gdzie co stoi. Pierwszy raz w życiu mam kontakt z takim kotkiem i jestem wzruszona jak ten słodki malec próbuje żyć normalnie. Trafia bezbłędnie do kuwety, do misek :D Patrzę na niego i mam łzy w oczach ze wzruszenia jaki jest dzielny mimo swych kilku tygodni na tym świecie i jednocześnie strasznie mi przykro, że nie jest zdrowy. Bawi sie tez inaczej, najlepiej rzeczami statycznymi, takimi które mu sie nie przesuwają, nie uciekają. Nogi od krzesła i stołu robią furorę w tym również moje jak siedzę właśnie na tym krześle :ryk:
A poza tym straszna gaduła z niego, domek będzie miał z niego pociechę.

anastasia

Post » Nie lip 20, 2008 9:44

:D
dzielny maleńki :)
jak się cieszę że jest bezpieczny!

Domku - taki dzielny kotuś... no jak tu się nie zakochać od razu? :D
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Poddasze

Post » Nie lip 20, 2008 12:35

tak, dzielny koteczek z niego, tak sobie super radzi, trzymam za niego kciuki by znalazl najwspanialszy dom na swiecie!

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon lip 21, 2008 7:31

Jakie wspaniale wiesci- Antosia juz we wlasnym domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I Serafinek pod czula opieka...serce rosnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymamy kciuki za oczka i oczywiscie za domek najlepszy na swiecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon lip 21, 2008 9:45

Maluszek nie ma litości, śpi z nami ale żeby sobie ktoś nie pomyślał, że na podusi specjalnie dla niego wykradzionej dużym kotom, ależ skąd.... śpi na naszych głowach 8O i jak zjeżdża to gdzie się wczepia a w nos na przykład :evil: Ale i tak słodziak z niego :love:
A rano z moich nóg zrobił sobie drzewko do wspinania i drapak. Chyba dał mi do zrozumienia, że ten który mam jest nie przystosowany dla takich szkrabów, ale to chyba fakt :oops: pędzę dzisiaj kupić dla maluszków :D

anastasia

Post » Wto lip 22, 2008 7:51

Juz jestem po 3 dniach imprezy i tańców do białego rana :D
Moja wetka powiedziała, ze Serafinek prawdopodobnie nie widzi, albo widzi jedynie kontury...u mnie zachowywał sie jakby widział, ale siedział w łazience, czyli na małej przestrzeni, a pozatym, miał u boku siostrzyczke, i przy niej czuł sie bezpiecznie...
Mam nadzieje, ze mimo swojej niedoskonałości znajdzie wspaniały domek. Zdjęcia nie oddaja jego uroku, ale on jest tak słodki ze kiedy spał na pleckach na mojej ręce to miałam ochotę go wycałowac i wyscickać. Jak na niego patrze, mam wrazenie, ze to taki malutki aniołek, który do nas przyleciał. Smutno mi bez niego i tęsknie bardzo :(
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Wto lip 22, 2008 7:56

Caluski dla malenkiego Aniolka!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto lip 22, 2008 8:38

Maluch radzi sobie świetnie, poznał już dom na tyle, że zaczął po nim biegać, już nie potrzebuje przewodnika. Trafia już nawet do dużej kuwety kotów 8O
Ledwo tam włazi ale włazi :ryk: Widzie ledwo ledwo, ale widzi na 100%. Jutro jedziemy z nim do okulisty zobaczymy co powie, mam nadzieję że jest dla niego szansa.
Aga a Ty nie tęsknij tylko na kawę wpadaj :D

anastasia

Post » Wto lip 22, 2008 8:41

Chetnie wpadne, ale wiesz, ze Ci go wtedy ugradne?
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Wto lip 22, 2008 9:14

No ja nie wiem czy dasz rade sforsować Jarka :smiech3:

anastasia

[poprzednia][następna]