jestem, mialam ograniczony dostep do netu przez ostatnie dni
sliczny koteczek
kciuki juz zaciskamy!
rodzenstwo Malutkiego jest coraz bardziej odwazne, mrucza glooosno gdy wchodze i tak pozostaja az do mojego wyjscia, mniejsza kicia, lasi sie o nogi, poddaja glaskaniu
chociaz jeszcze sa lekko na dystans, bardziej gwaltowny ruch i znikaja za tapczanem
koo w kuwecie lepsze, ale i my jutro sie odrobaczamy, wszystkie tymczasowe u mnie...
Pamiętam Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza ['] Moja Paciunia [']
dziekuje za bazarki u mnie lezy sterta ciuchow do wystawienia i kilka plyt
brakuje mi fantow na aukcje
kociaczki dzisiaj mialy odrobaczenie
z kociat od staruszki dala sie zlapac tylko mniejsza kicia, wiekszy kotek, uciekl gdy zobaczyl lapanke siostry
pozniej juz nie dal sie zlapac, musze cos wymyslic, jak mu podac srodek
tak wiec z oswajania nici, znowu kotki beda potrzebowaly czasu by sie do mnie przekonac
dzisiaj wybieram sie z karma do staruszki, odrobacze smyka ktory u niej jest
no i czas chyba lapac druga mame...
kotki ktore sa u mnie, juz zapomnialy proby lapania. kiedy to chcialam je odrobaczyc, widzac mnie z jedzeniem szybko zapominaja ze znowu moge na nie polowac
to dobrze, bo wkrotce kolejna seria
domki, zglaszac sie!
Malutki ma problem z oczkami, więc wujo Maciek nie może chodzić z wizytami do chłopaczków, żeby się nie zaraził. Smarujemy oczęta, i bardzo już chcemy się szczepić...
ANitko, co to za masc, ktora ma Malutki?
moze jakies badania mu zrobimy?
he?
kicorki u mnie maja sie dobrze, odkrywaja powoli przyjemnosci plynace z glasknia
na poczatku patrzyly za reka, nie wiedzialy co to sie dzieje, sierotki a mrucza tak glosno jak zaden z moich kotow
no dobra, klony tez mrucza glosno, ale dla nich jestem kocia mama