Najlepiej leniuchuje się w trawie.
Kajtulo
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hannah12 pisze:Monostra pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:Ineczko, czego nie rozumiesz. dla każdego Dużego wszystkie koty są piękne, ale te co ma w domu są najpiękniejsze
jejuniu ale to skąplikowane![]()
A tam skomplikowane. My jesteśmy najpiękniejsi dla naszej Dużej i tak ma być. Duże ślepe są. Ich kot jest dla nich najpiękniejszy i już! I dobrze, bo Duża podejrzanie zachwyca się bliźniaczkami i Torilem
.
KK z poczuciem własnej wartości
Dobrze mówisz KK. Nasza Duża zachwyca sie tez innymi kotami, ale tylko do nas mówi kochanie i moje szczęście jedyne i tylko nas obcałowuje.
Pysia i Haker
CoToMa pisze:Najlepiej leniuchuje się w trawie.
Kajtulo
Paulaaa pisze:Hannah12 pisze:Monostra pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:Ineczko, czego nie rozumiesz. dla każdego Dużego wszystkie koty są piękne, ale te co ma w domu są najpiękniejsze
A tam skomplikowane. My jesteśmy najpiękniejsi dla naszej Dużej i tak ma być. Duże ślepe są. Ich kot jest dla nich najpiękniejszy i już! I dobrze, bo Duża podejrzanie zachwyca się bliźniaczkami i Torilem
.
Dobrze mówisz KK. Nasza Duża zachwyca sie tez innymi kotami, ale tylko do nas mówi kochanie i moje szczęście jedyne i tylko nas obcałowuje.
Pysia i Haker
a mojej dużej tez wszystkie koty się podobaja![]()
tosiula pisze:Paulaaa pisze:Hannah12 pisze:Monostra pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:Ineczko, czego nie rozumiesz. dla każdego Dużego wszystkie koty są piękne, ale te co ma w domu są najpiękniejsze
.
Pysia i Haker
ale ty Nikoś podobasz się Dużej najbardziejzapytaj
Paulaaa pisze:tosiula pisze:Paulaaa pisze:Hannah12 pisze:Monostra pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:Ineczko, czego nie rozumiesz. dla każdego Dużego wszystkie koty są piękne, ale te co ma w domu są najpiękniejsze
.
Pysia i Haker
ale ty Nikoś podobasz się Dużej najbardziejzapytaj
no dobrzem zapytam![]()
tosiula pisze:psot, moze twoja Duża ma chore oczka![]()
Toril
MaryLux pisze:tosiula pisze:psot, moze twoja Duża ma chore oczka![]()
Toril
Ale ma okuralkiI powinna przez nie DOBRZE widzieć
![]()
Psot wku...
tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:psot, moze twoja Duża ma chore oczka![]()
Toril
![]()
Psot wku...
Psot, nie denerwuj się tylko przetrzyj łapka te okulary, pewnie są brudne.a może Duża się boi że ktoś podsłucha że jesteś ładny i cię ukradnie i dlatego tak mówi. Duzi są dziwni![]()
Toril
MaryLux pisze:tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:psot, moze twoja Duża ma chore oczka![]()
Toril
![]()
Psot wku...
Psot, nie denerwuj się tylko przetrzyj łapka te okulary, pewnie są brudne.a może Duża się boi że ktoś podsłucha że jesteś ładny i cię ukradnie i dlatego tak mówi. Duzi są dziwni![]()
Toril
Ona mówi, ze jestem najpaskudniejszym kocurem w domu![]()
![]()
A przecież 2 piętra pod nami mieszka taki 12-letni pręgowaniec. Nie widziałem go jeszcze, ale on na pewno jest brzydszy niż ja...
Psot
MaryLux pisze:No, to mnie pocieszyłeś
Psot
tosiula pisze:MaryLux pisze:No, to mnie pocieszyłeś
Psot
to co, pogonimy muchy![]()
Toril
MaryLux pisze:tosiula pisze:MaryLux pisze:No, to mnie pocieszyłeś
Psot
to co, pogonimy muchy![]()
Toril
Nie mogę - nie mam much ani na lekarstwo. Ale może dziewczyny poganiamy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 31 gości