Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 18, 2008 6:20

terenia1 pisze:
Kleo pisze:Już nie pamiętam czy potwierdzałam obecność na sobotniej imprezie czy też nie :), ale teraz potwierdzam :)
Nie wiem tylko czy mojego TŻ mam zabrać ze sobą, bo on raczej niekociasty jest niestety, żebym sie przez niego wstydu nie najadła jeszcze :roll:

Asiu mój też nie za bardzo kociasty :twisted: więc zabieraj swojego będą mieli o czym pogadać i może się nie zanudzą :lol: najwyżej będą obsługiwali grilla :wink:

Jak narazie pogoda zapowiada sie bardziej na barową niż grilową :lol:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt lip 18, 2008 7:50

bubor pisze:Jak narazie pogoda zapowiada sie bardziej na barową niż grilową :lol:

Bubor tylko nie zapeszaj pogoda musi być :wink: Wszyscy zainteresowani powiadomieni, adres mój znają gdyby ktoś nie wiedział jak trafić to dzwonić proszę :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt lip 18, 2008 8:37

terenia1 pisze:
bubor pisze:Jak narazie pogoda zapowiada sie bardziej na barową niż grilową :lol:

Bubor tylko nie zapeszaj pogoda musi być :wink: Wszyscy zainteresowani powiadomieni, adres mój znają gdyby ktoś nie wiedział jak trafić to dzwonić proszę :lol:

Powiedz lepiej co trzeba przywieść poza własną osobą ? :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt lip 18, 2008 8:54

bubor pisze:
terenia1 pisze:

Powiedz lepiej co trzeba przywieść poza własną osobą ? :wink:

Generalnie przyjezdni zwolnieni z przywożenia czegokolwiek :wink: ale jaeśli masz ochotę coś przywieźć to nie ma problemu :wink: zostanie zagospodarowane :wink: to będzie radosna twórczość bo dopiero jak się spotkamy to będziemy wiedzieli co mamy 8O :wink:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt lip 18, 2008 17:12

Narnia

Od: Wto cze 14, 2005 11:36

Post » Pt lip 18, 2008 17:27

Narnia pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=78425 bazarek 8)

narnia ty szalona kobitko :1luvu:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lip 18, 2008 17:34

Rano zawiozłam dzika kotkę na sterylkę ,no i byłam z Fruzią u weta.Fruźka cos nam niedomaga,nie może jeśc ,ma biegunke i wymiotuje.
Ogledziny niec niewykazały.Temp w normie,nadżerek w paszczy nie ma.

KOta zostala odrobaczona dostała leki przeciwwymiotne ,antybiotyk i nospe rozkurczowo.W poniedziałek trzeba złapać kupkę na badanie :wink:
Ciekawa jestem na kogo przypadnie ta przyjemność :twisted:

Mało tego po sciągnieciu szwów z łapki i brzuszka.Okazało się że kośc sie pieknie zrosła ale....
Kotka ma zwichniętą ta właśnie bidna łapke w stawie kolanowym :( W poniedziałek jedzie zEmilą do Czogały.

Bożesz jaka to bida ta nasza Fruzia :(

Aha Fruzia byla tak zadowolona z obsługi weta i mojego transportu że w ramach podziekowania w samochodzie strzeliła mi bardzo ładnie pachnąca kupkę :roll:

mar_tika

Post » Pt lip 18, 2008 17:59

Doceniła Twoje starania :lol:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt lip 18, 2008 18:17

Iweta pisze:Doceniła Twoje starania :lol:

No jak pieron.Wolalabym jakieś mrrrr w kocim wykonaniu niż kupala w samochodzie :wink:

mar_tika

Post » Pt lip 18, 2008 19:18 Mar-Murek

Bylam dzisiaj z Marmurkiem vel Lapus u weta dostal leki ale nadal z lapkami nie jest zadobrze poprostu calkowity zanik miesni w lapkach powoduje to ze zle chodzi i malo woli lezec. Dalej biegunka choc ma podawany ten proszek p/biegunce. Wetka powiedziala ze to leczenie potrwa dluzej 2-3 m-ce o ile sie to wszystko uda opanowac.
Z jedzeniem sprawa wyglada tak - nie je wogole karmy kociej ani mokrej ani suchej tylko miesko wolowinka gotowana, kurczak gotowany poprostu przepada, i duzo pije ale ponoc to dobrze bo uzupelnia plyny przy tym rozwolnieniu. Dbam jak moge najlepiej i oby to nie bylo na marne tfu, tfu.
Teraz wlasnie smacznie spi.

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pt lip 18, 2008 21:04

Jadziu, trzymam kciuki!!!
Marmurek, po prostu wie co dobre: wołowinka, kurczak :) No no ale mu dogadzasz :) Czy mogę byc Twoim następnym tymczasem? :lol:

Wczoraj wprosiłam się do Asi, wymyziałam małego łobuza (niesamowity jest, ma sprytnie ukryte dopalacze w pupce - w ogóle ich nie widać! Asia, jak Ty to zrobiłaś? 8O). Śliczna mnie olała - popatrzyła na mnie pogardliwie, z łaski dała sie raz w przelocie myźnąc. Myśle, ze sie obraziła, bo jak siedziała to wygladała, przez puszyste futerko, na okraglutką a tu się okazało, ze dama zgrabna i smukła. No i się pogrążyłam na samym poczatku u Ślicznej :(

Życzę Wam wspaniałej pogody na jutro i szampańskich nastrojów :)
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Pt lip 18, 2008 21:09

ogocha pisze:Jadziu, trzymam kciuki!!!
Marmurek, po prostu wie co dobre: wołowinka, kurczak :) No no ale mu dogadzasz :) Czy mogę byc Twoim następnym tymczasem? :lol:

Wczoraj wprosiłam się do Asi, wymyziałam małego łobuza (niesamowity jest, ma sprytnie ukryte dopalacze w pupce - w ogóle ich nie widać! Asia, jak Ty to zrobiłaś? 8O). Śliczna mnie olała - popatrzyła na mnie pogardliwie, z łaski dała sie raz w przelocie myźnąc. Myśle, ze sie obraziła, bo jak siedziała to wygladała, przez puszyste futerko, na okraglutką a tu się okazało, ze dama zgrabna i smukła. No i się pogrążyłam na samym poczatku u Ślicznej :(

Kurcze p.jadzia i jej mąz tak dbaja o nasze tymczasy że sama chetnie bym sie zgłosiła :)

ogocha widziałas Chochlika?kurczę to kserokopia mojego Jasieńka :( Bardzo sie cieszę że maluszek zdrowy i taki z dopalaczmi w dupce :wink:

mar_tika

Post » Pt lip 18, 2008 21:13

ogocha pisze:Jadziu, trzymam kciuki!!!

Dzieki Gocha, a z tymczasem to pomysle chyba moj TZ bylby bardziej zadowolony i pewno tez by zadbal jak o Marmurka tyle ze nie musialby jezdzi do weta :D

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pt lip 18, 2008 21:20

jadziaII pisze:
ogocha pisze:Dzieki Gocha, a z tymczasem to pomysle chyba moj TZ bylby bardziej zadowolony i pewno tez by zadbal jak o Marmurka tyle ze nie musialby jezdzi do weta :D

No i nawet był witaminy jadła bezproblemowo :lol: Nie stresuje się innymi kotami i jestem w pełni "kuwetkowa". Włosy mi sie bardzo nie kołtunią - więc łatwo wyczesać. Taki tymczas to skarb! Tylko z wyadoptowaniem mógłby byc problem :twisted:

Mar_tika - Chochlik jest "cud-miód-ultramaryna". A co z Twoim kociaczkiem się stało, że masz smutną buzię? (sorry nie znam tematu :()
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Pt lip 18, 2008 23:29

Gosiu Jasio to brat Chochlika, ktory jest juz za TM razem ze swoja siostrzyczka Iskierka (ona byla u mnie na DT).

Chcialam jeszcze napisac, że Sliczna to Piekna ;) i ze Chochlik wie co dobre jako facet bo rozpial Gosce bluzke :ryk:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

[poprzednia][następna]