villemo5 pisze:Femka mądra decyzja z tym plusem!! Bardzo się cieszę!!
czemu tak sądzisz? ja nie tyle wybrałam Plusa, co zrezygnowałam z Orange. Z takim traktowaniem klientów jak tu to już dawno się nie spotkałam.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
villemo5 pisze:Femka mądra decyzja z tym plusem!! Bardzo się cieszę!!
JoasiaS pisze:Femka pisze:Rano karmicielka przyniosła mi spod swojego balkonu piękne róże. Zostawiłam w domu. Jeszcze nie wyszłam, a już była kolejka do picia wody z wazonuJeśli po powrocie zobaczę wylaną na dywan wodę, pozarzynam.
I tak są grzeczne. Ja w takiej sytuacji po powrocie zastałabym rozlaną wodę i dodatkowo zeżarte przez Kropkę główki róż!![]()
Joasia
Femka pisze:Żyję, żyję, wrogowie, porzućcie nadzieję
W domku spokój. Koral trochę poglamał. Czy ktoś mi może powiedzieć, dlaczego ten kot nie chce jeść mięska z miseczki, tylko trzeba mu wyjąć obok?![]()
I jeszcze niech mi ktoś powie, dlaczego ja nie mogę mieć normalnych koteczków?
MaryLux pisze:Bo normalne koty są jak Atlantyda: wszyscy o niej słyszeli, nikt nie widział
Femka pisze:MaryLux pisze:Bo normalne koty są jak Atlantyda: wszyscy o niej słyszeli, nikt nie widział![]()
![]()
Femka pisze:wróciłam do domu
wazon stoi![]()
woda nie wylana![]()
róże całe i bez obgryzionych pączków![]()
koteczki chore![]()
![]()
Femka pisze:to,co zacytowałaś już nieaktualne
Milusia wpadła na bufet w kuchni, a następnie wszystko z niego zrzuciła. Mam wymieniać potłuczone naczynia?
Femka pisze:dwie szklanki, spodek, butelka z sokiem malinowym, w to wszystko wpadł chlebak i chleb jest teraz szklano-malinowy![]()
Milusia idzie pod nóż
MaryLux pisze:Femka pisze:Żyję, żyję, wrogowie, porzućcie nadzieję
W domku spokój. Koral trochę poglamał. Czy ktoś mi może powiedzieć, dlaczego ten kot nie chce jeść mięska z miseczki, tylko trzeba mu wyjąć obok?![]()
I jeszcze niech mi ktoś powie, dlaczego ja nie mogę mieć normalnych koteczków?
Bo normalne koty są jak Atlantyda: wszyscy o niej słyszeli, nikt nie widział
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości