Inuś, nie strasz proszę moich kotków kochanych. Żaden kotek mój kochany nie będzie wyrzucony, bo to sa najpiękniejsze i najfajniejsze koty i na całym świecie. i bardzo są mi potrzebne w domku
Duża od Torila
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tosiula pisze:Inuś, nie strasz proszę moich kotków kochanych. Żaden kotek mój kochany nie będzie wyrzucony, bo to sa najpiękniejsze i najfajniejsze koty i na całym świecie. i bardzo są mi potrzebne w domku
Duża od Torila
MaryLux pisze:tosiula pisze:Inuś, nie strasz proszę moich kotków kochanych. Żaden kotek mój kochany nie będzie wyrzucony, bo to sa najpiękniejsze i najfajniejsze koty i na całym świecie. i bardzo są mi potrzebne w domku
Duża od Torila
Oj, Ciotka, albo Ty kłamies, albo moja Duza: ona mówi, że to my jesteśmy najpientniejsi
tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:Inuś, nie strasz proszę moich kotków kochanych. Żaden kotek mój kochany nie będzie wyrzucony, bo to sa najpiękniejsze i najfajniejsze koty i na całym świecie. i bardzo są mi potrzebne w domku
Duża od Torila
Oj, Ciotka, albo Ty kłamies, albo moja Duza: ona mówi, że to my jesteśmy najpientniejsi
Inuś, nikt nie kłamie. Wy jesteście najpiękniejsi w waszym domku, a moje kotki są najpiękniejsze w moim domku
MaryLux pisze:tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:Inuś, nie strasz proszę moich kotków kochanych. Żaden kotek mój kochany nie będzie wyrzucony, bo to sa najpiękniejsze i najfajniejsze koty i na całym świecie. i bardzo są mi potrzebne w domku
Duża od Torila
Inuś, nikt nie kłamie. Wy jesteście najpiękniejsi w waszym domku, a moje kotki są najpiękniejsze w moim domku
Nie lozumiem...
Inka
tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:MaryLux pisze:tosiula pisze:Inuś, nie strasz proszę moich kotków kochanych. Żaden kotek mój kochany nie będzie wyrzucony, bo to sa najpiękniejsze i najfajniejsze koty i na całym świecie. i bardzo są mi potrzebne w domku
Duża od Torila
Nie lozumiem...
Inka
Ineczko, czego nie rozumiesz. dla każdego Dużego wszystkie koty są piękne, ale te co ma w domu są najpiękniejsze
Paulaaa pisze:tosiula pisze:Ineczko, czego nie rozumiesz. dla każdego Dużego wszystkie koty są piękne, ale te co ma w domu są najpiękniejsze
jejuniu ale to skąplikowane![]()
Monostra pisze:Paulaaa pisze:tosiula pisze:Ineczko, czego nie rozumiesz. dla każdego Dużego wszystkie koty są piękne, ale te co ma w domu są najpiękniejsze
jejuniu ale to skąplikowane![]()
A tam skomplikowane. My jesteśmy najpiękniejsi dla naszej Dużej i tak ma być. Duże ślepe są. Ich kot jest dla nich najpiękniejszy i już! I dobrze, bo Duża podejrzanie zachwyca się bliźniaczkami i Torilem
.
KK z poczuciem własnej wartości
kalair pisze:![]()
Hannah12 pisze:Cześć Toril i bliźniaczki. Dzisiaj nie drapałem w szafy i framugi okna.
Spałem z Dużą.
Wiecie łepek na podusi a reszta pod kocykiem.
Haker
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bajera, Lifter i 17 gości