Pozwolę sobie skopiować tu apel Marcelibu z jej wątku:
Kochani - jeszcze wielka prośba o głosowanie w Krakvecie. W tym miesiącu bój toczy Fundacja i schron w Ostródzie, skąd przyjechał Meo. Bardzo proszę o głosowanie, bardzo proszę!!!!!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Jeśli po powrocie zobaczę wylaną na dywan wodę, pozarzynam. Tym razem naprawdę
Femka pisze:Rano karmicielka przyniosła mi spod swojego balkonu piękne róże. Zostawiłam w domu. Jeszcze nie wyszłam, a już była kolejka do picia wody z wazonuJeśli po powrocie zobaczę wylaną na dywan wodę, pozarzynam.
JoasiaS pisze:I tak są grzeczne. Ja w takiej sytuacji po powrocie zastałabym rozlaną wodę i dodatkowo zeżarte przez Kropkę główki róż!![]()
Joasia
Femka pisze:Jeszcze nie wyszłam, a już była kolejka do picia wody z wazonua trzy pełne miski z wodą sobie stoją.
aniaposz pisze:Femka pisze:Jeszcze nie wyszłam, a już była kolejka do picia wody z wazonua trzy pełne miski z wodą sobie stoją.
![]()
![]()
Klasyczne.
![]()
![]()
Femka pisze:aniaposz pisze:Femka pisze:Jeszcze nie wyszłam, a już była kolejka do picia wody z wazonua trzy pełne miski z wodą sobie stoją.
![]()
![]()
Klasyczne.
![]()
![]()
no proszę, jak Anię rozbawiła moja krzywda
Femka pisze:aniaposz pisze:Femka pisze:Jeszcze nie wyszłam, a już była kolejka do picia wody z wazonua trzy pełne miski z wodą sobie stoją.
![]()
![]()
Klasyczne.
![]()
![]()
no proszę, jak Anię rozbawiła moja krzywda
Dorota pisze:Femus,
niby jaka krzywda?
aniaposz pisze:No przecież nic się jeszcze nie stało.A woda wyparuje.
Femka pisze:aniaposz pisze:No przecież nic się jeszcze nie stało.A woda wyparuje.
obawiam się, że Twój optymizm jest daleko za dalekiWidziałam, co się działo rano przy wazonie. Prawie jak w mięsnym 20 lat temu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 31 gości