Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:[Kurcze jak bylam w Kraku to byly takie fajne calosciowe kostiumy (...) oczywiscie kolor mi sie nie podobal i sie nie zdecydowalam a teraz zaluje
kothka pisze:U nas tynki już zbite, teraz gruz trzeba wynieść jakoś![]()
Schody strychowe kupione, kable kupione - zaczyna się zabawa
kalair pisze:![]()
czarna.wdowa pisze:Ja chyba jednak wolę stroje dwuczęściowew całościowych wyglądam jak w ciąży
![]()
Kciuki remontowe![]()
pluszak pisze:miur, miu, śpiom mosie, czy jak?bry
znacy śpiom, bo spać wcześniej nie moglimoś pisze:pluszak pisze:miur, miu, śpiom mosie, czy jak?bry
Nene, wlasnie nie za bardzo moglismy w nocy, czytaj wyzej
Nelly pisze:Dzień dobry
moś pisze:[Kurcze jak bylam w Kraku to byly takie fajne calosciowe kostiumy (...) oczywiscie kolor mi sie nie podobal i sie nie zdecydowalam a teraz zaluje
A jaki miał kolor?
Ja chcę dwuczęsciowy. kupiłam dwa lata temu jednoczęściowy i okazało się, że nie lubięTylko ja muszę mieć taki z miseczkami, żeby coś było
nie sam materiał.
Wczoraj było Henryków. U szwagra, na imieninach...![]()
Marcelibu pisze:Dzień doberek!
pluszak pisze:znacy śpiom, bo spać wcześniej nie moglimoś pisze:pluszak pisze:miur, miu, śpiom mosie, czy jak?bry
Nene, wlasnie nie za bardzo moglismy w nocy, czytaj wyzejprzeczytałam powyżej, a jakże
ale, czy mi sie zdaje, Arni był grzeczny?moś pisze:pluszak pisze:znacy śpiom, bo spać wcześniej nie moglimoś pisze:pluszak pisze:miur, miu, śpiom mosie, czy jak?bry
Nene, wlasnie nie za bardzo moglismy w nocy, czytaj wyzejprzeczytałam powyżej, a jakże
Koty tak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości