Woland- magiczny kot! W swoim własnym domku :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 16, 2008 8:52

ale wazne ze zdarzaja sie pozytywy i mozna tez spotkac wiele wspanialych ludzi i to troszke te zle rownowazy.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Śro lip 16, 2008 9:34

Etka pisze:ale wazne ze zdarzaja sie pozytywy i mozna tez spotkac wiele wspanialych ludzi i to troszke te zle rownowazy.

Dzieki Jowitko, ze przypominasz mi o tym!!!!!!!!!!!!!!! Poczucie okrutnej bezradnosci mnie dzis zalamalo, ale obiecuje wziac sie w garsc. Bedzie mi latwiej po powrocie do domu, kiedy przytule sie do moich footrzastych ukochan...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro lip 16, 2008 17:16

Dopiero tutaj trafiłam :oops: Trzymamy kciuki za najlepsze domki dla Wolanda i Planety :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw lip 17, 2008 7:41

Gosiaa, witam calym serduchem :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw lip 17, 2008 9:20

Bry, Woland, postaraj sie skupic i sciagnac do siebie jakis super domek!

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Czw lip 17, 2008 9:21

Przed chwila odwiedzilam watek Etkowej Lusi i zaraz humor gwaltownie mi sie poprawil :D
Przekazuje serdeczne pozdrowienia od Wolanda, ktory ma juz wlasny apartament :wink: Przygotowalam mu na bufecie wiklinowy koszyk piknikowy wymoszczony kocykiem. Koszyk jest wysoki i zamykany z gory, co zapewnia Wolusiowi (wybaczcie to zdrobnienie, ale nie moge sie oprzec :wink: ) intymnosc. Kocio natychmiast wlazl do srodka i mruczac jak szalony wystawial brzuch do mizianek. Teraz tam sypia udajac majowkowy przysmak :wink: A bardzo jest smaczny ten cudny pingwinek!!!!!!!!!
Z kotami dogaduje sie dobrze; niestety moja kocica Myszka goni go chwilami ostro. Ale to wielka zazdrosnica, ktora nowych zawsze wita w sposob nikczemny a potem wszystko wraca do szczesliwej normy. A jeszcze nie zna Planety... Oj, bedzie sie dzialo :wink: Bardzo prosimy o gorace kciuki za jak najlagodniejsze dogadanie sie Footerek!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw lip 17, 2008 9:59

a jeszcze w tej burzy bedzie wprowadzenie Kelly, oj naprawde bedzie sie dzialo ;)

Etka

Post » Czw lip 17, 2008 10:18

Z Kellusia to my wszystkie burze przeczekamy i dopiero sie objawimy na pokojach :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw lip 17, 2008 10:47

Joasia, przyjedziesz dzis po karme ( 1kg IAMS) dla Planety?
Bo ja potem wyjedzam na tydzien ( nawet troszke dluzej bo 9 dni) i mnie nie bedzie.

Etka

Post » Czw lip 17, 2008 11:23

:aniolek: Dziekuje Ci calym sercem :oops:
Korzystajac z tego, ze mieszkacie po sasiedzku, poprosilam Justynke zeby wpadla do Ciebie. Czy moze byc dzis ok. 14.00? Ja jestem bardzo zmeczona bo moi mlodociani goscie powoduja, ze nie moge spac, no wiec biegam w nocy od kota do kota- przynajmniej mam mile i pozyteczne zajecie. Spiesze wiec do domu chrapnac chwile, poki chlopcy nie wroca z łódek :roll:
Justyna wybiera sie do nas w sobote. Mam nadzieje, ze Ty tez po powrocie wpadniesz poznac Planete :D No i zobaczyc Wolanda "kolami do gory" :wink: Wszyscy na Ciebie czekamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeszcze raz dziekuje!!!!!
Czy wiesz, ze Planeta jest wysoka, dlugonoga panienka czyli figura Twoja :wink: Mnie bardziej przypomina Woland- najgrubsze nogi swiata :twisted:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw lip 17, 2008 11:37

Pewnie ze Justynka moze przyjsc.
To bede na nia czekac.

chyba z ta Planeta za bardzo mi pochlebiasz :twisted: zdecydowanie sie nie zgadzam :oops:

Etka

Post » Pt lip 18, 2008 7:43

Hej, hej!!!!
U nas wszystko uklada sie dobrze, nawet Myszka afery urzadza tylko kiedy sobie przypomni, ze nie mozna tracic fasonu :wink: Nigdy nie zdarza sie to przy jedzeniu. Od kiedy micha lagodzi obyczaje???
Wczoraj urzadzilam Wolusiowi sesje zdjeciowa w jego ukochanym koszyku, fotki wkleje po weekendzie. Beda tez oczywiscie zdjecia Planety. Dzisiaj zabieram ja do weta, bardzo prosimy o mocne kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt lip 18, 2008 8:03

To ja czekam niecierpliwie na foteczki a tymczasem przesyłam mizanki dla Kawalera :D
Badaj kota regularnie. Kot Ci nie powie, że źle się czuje, a kiedy zauważysz może być za późno...
Obrazek

Karotka

Od: Pon maja 14, 2007 12:03

Post » Pt lip 18, 2008 8:09

Karotka pisze:To ja czekam niecierpliwie na foteczki a tymczasem przesyłam mizanki dla Kawalera :D

Dziekujemy i zapraszamy w odwiedzinki!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt lip 18, 2008 8:28

postanowilam ze najlepiej by bylo zeby Woland trafil do jakiejs mlodej odpowiedzialnej pary.

Tamten domek co sie zglosil Joasiu to nie byl ten domek. Do kolezanki tez po kota sie zglosili - niby wszystko ok, ale tez miala watpliwosci. Nawet jesli sie zglosza Wolanda im nie wydam.

Etka

[poprzednia][następna]