Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Patsy pisze:A jeszcze taki pomysł mam: może w lipcu i sierpniu nie będziemy głosować, tylko po prostu podzielimy po połowie to, co Brzusie zebrały i wesprzemy w obu miesiącach i Łódź i Toruń?
Patsy pisze:A jeszcze taki pomysł mam: może w lipcu i sierpniu nie będziemy głosować, tylko po prostu podzielimy po połowie to, co Brzusie zebrały i wesprzemy w obu miesiącach i Łódź i Toruń?
galla pisze:Patsy pisze:A jeszcze taki pomysł mam: może w lipcu i sierpniu nie będziemy głosować, tylko po prostu podzielimy po połowie to, co Brzusie zebrały i wesprzemy w obu miesiącach i Łódź i Toruń?
Zastanawiam się, czy lepiej przesłać za jednym zamachem jednorazowo większą kwotę, czy lepiej 2 razy po mniejszej...
Patsy pisze: Celem jej życia jest jedzenie, czekanie na jedzenie, proszenie o jedzenie, szukanie jedzenia, podjadanie innym i intensywne trawienie w trakcie snu, by móc obudzić się z miejscem na jedzenie
ewaw pisze:Patsy pisze:A jeszcze taki pomysł mam: może w lipcu i sierpniu nie będziemy głosować, tylko po prostu podzielimy po połowie to, co Brzusie zebrały i wesprzemy w obu miesiącach i Łódź i Toruń?
Ten pomysł też bardzo mi się podoba!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Majestic-12 [Bot] i 43 gości