Ta kicia to koteczka która przyejechała ze schronu od modliszki do mojej wetki na tymczasu ,oczywiście było do przeiwdzenia że tymczas taki do konca życia tz. ja to wiedziałam ,wetka jeszcze nie Placek ma sztywna nóżke tylna ...biedny jest i chorutki i tak tulka się do Malty ...wyglada to poprostu wzruszajaco.
Maltusie wciąz boli brzuszek,nie chce znów jeść...wymiotowała...
pasibrzuchy cały dzien turlaja się z łubianka ...zasyfiły wszystko...teraz padły i chwała im za to...
Pożarłam w koncu czarodziejski dżem,cały słoiczek ,na te smutki ,pycha ,nie zasłodki i kawałki owoców.......mniamniammniam drugi zostawiłam może na jutro...villemo jeszcze poprosze.
dorciu, a wczorajszy serniczek na zimno to juz zjedzony?
Dziewczyny, był taki dobry z galaretka i jagodami, a myslicie ze mi dała cos na wynos tylko obiecywała
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny: Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."(z I.Krasickiego)
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny: Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."(z I.Krasickiego)
Nie wiem czy dobrze usłyszałam ... ale dr. Galanty powiedział że operacja nic nie kosztuje........ Czy to jest możliwe nie jest to jego błąd tylko nowe zespolenie...mamy na USG...
ale ja głucha nie jestem nie wiem co myślec....ciesze sie i........ Profesorze Galanty jeżeli ja dobrze usłyszałam to ....BARDZO DZIĘKUJE
bc. pisze do ciebie pw...przesłałaś mi pieniądze na operacje...chciałabym ci zwrócic...
odezwijcie sie do mnie bo ja nie wiem co mam myslec....
Kobieto, po prostu napisz wprost jak było z tym gwałtem.... chyba facet był wniebowzięty I jeśli jesteś taka świetna, to myslę, ze jest wiele, wiele zwierzaków na tym forum, dla których mogłabyś się tak dalej popoświęcać !
no ładne rzeczy ja tu czytam, hihihihi............ zwierzaki w dwuznacznych pozach i Dorcia molestująca dr Galantego, hiehiehie...
no, ale cel uświęca środki
Hm.... coś Ty kobieto z nim robiła.... o czymś takim jeszcze nie słyszałam... to juz chyba szczyt perwersji i to jeszcze nie jedno ucho, ale oba.... a tak się bałaś o jego formę
Ale co tam.... cokolwiek Ci zrobił, mam nadzieję, że zrobił to z GALANTERIĄ (sorki, mam głupawkę )