Chce zmienić nazwę użytkownika,kiedy to robię,zmieniam też hasło i jakieś duperele.Zmienia się wszystko oprucz nazwy profilu .Wie ktoś oco tu chodzi ...
Drodzy Ludzie!!!
Ja chyba jestem naprawde niedzisiejsza . Wczoraj zarejestrowalam sie, ale ze ja zawsze robie wszystko od konca, i po przeczytaniu "instrukcji obslugi", chcialabym pare rzeczy zmienic,PROBLEM JAK Probowalam z profilem ale jakos nie dziala Czy najlepiej zrobie jesli jeszcze raz sie zarejestruje, zaczne po prostu od nowa?[/img]
OCh jak to cudownie, ze ktos sie zglosil Przed chwila prubowalam sie jeszcze raz zarejestrowac, ale guzik.Pokazalo mnie tu jako gosc, a ja wcale nie musze sie specjalnie ukrywac, moja ksywa to Mucha i bardzo mnie zainteresowala wasza strona i na pewno bede ja czesto odwiedzac, tzn. w miare mozloiwosci i chcialabym tez brac udzial w dyskusjach czy cos w tym rodzaju.No dobra dalej podalam swoj mail ale tam gdzie pokazuje zarejestrowanych, nie pokazuje, ze mozna do mnie cokolwiek wysylac. Dalej kiedy i gdzie mam sie jakotako przedstawic. to jeszcze nie wszystko, ale musze chwile popiescic mojego kociaka ktory o dziwo przyszedl nakolana
Ha! Teraz juz jasniej, czyz mozna sie nie zalamac Wielkie dzieki,jestescie wspaniali, ale ostrzegam ze prawdopodobnie jeszcze nie raz przyplata mi sie jakis banalny problem....