Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 14, 2008 18:55

aassiiaa pisze:Ja bede jak mnie Marta wezmie ;)

Kobitko pewnie że cie wezmę ,ale wracamy taxi.
A jak impreza się rozkręci na maxa to na oklep na jednym z Teresy kłłłotów :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon lip 14, 2008 19:01

mar_tika pisze:

A jak impreza się rozkręci na maxa to na oklep na jednym z Teresy kłłłotów :wink:

Konno jezdzic umiem wiec moge i sprobowac kotno ;)

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Pon lip 14, 2008 19:02

mar_tika pisze:

Ja Wam dam :twisted: :wink: moje kłłłoty jak Was zobaczą to pouciekają, jeszcze Wam Lolka zostanie 8O

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon lip 14, 2008 19:12

Wreszcie się zmobilizowałam i nazwałam moje tymczasiki :)
Oto kawaler w kolorze białym z kolorowymi łatkami, ma bardzo puchate futerko, jest trochę strachliwy ale uwielbia obżerać się puchą i kurczaczkiem, ma ok.2 miesięcy i wyglądem przypomina króliczka;)) - BULI
Obrazek

MIMI to śliczna pręguska o niesamowicie miłym w dotyku futerku, oczywiście lubi się objadać, ma ok.2 miesięcy:
Obrazek

Ten biało-czarny kotek jest bardzo miziasty, lubi jak sie go głaska i ubóstwia kurczaczka. Ma problem z lewym oczkiem, ale oczywiście leczymy je i jest już poprawa, ma ok.3,5 miesięcy: TOBI
Obrazek

:) :)
Dziś byłam z TOBIM u weta i dalej musi brać antybiotyk i musze zakrapiać mu oczko, reszta jak na razie zdrowa i rozbrykana :)
Ostatnio edytowano Wto lip 15, 2008 16:37 przez Kleo, łącznie edytowano 1 raz

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pon lip 14, 2008 19:14

Ja też melduję się na imprezie :), tylko nie wiem gdzie mieszka Teresa :oops:

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pon lip 14, 2008 19:37

Kleo pisze:Ja też melduję się na imprezie :), tylko nie wiem gdzie mieszka Teresa :oops:

Asiu napisałam na PW adres :)

terenia1

Post » Pon lip 14, 2008 19:41

Obrazek
Ta pięknotka pojechała dzisiaj do nowego domku :lol: właśnie przed chwilą zadzwoniła Basia :)

terenia1

Post » Pon lip 14, 2008 19:49

terenia1 pisze:Obrazek
Ta pięknotka pojechała dzisiaj do nowego domku :lol: właśnie przed chwilą zadzwoniła Basia :)

No wlasnie o tym tez chciałm donieść :? Paweł bedzie szczęśliwy ze malutka znalazła nowy domek.
A tak na marginesie kolorowe kotki mają wziecie ,a te pospolite niesyety nie .Dziewczyny trząą kupic wiadro farby i wszystkie na rudo machnąć :wink:

mar_tika

Post » Pon lip 14, 2008 19:52

Kleo pisze:Wreszcie się zmobilizowałam i nazwałam moje tymczasiki :)
Oto kawaler w kolorze białym z kolorowymi łatkami, ma bardzo puchate futerko, jest trochę strachliwy ale uwielbia obżerać się puchą i kurczaczkiem, ma ok.2 miesięcy i wyglądem przypomina króliczka;)) - BULI
Obrazek

MIMI to śliczna pręguska o niesamowicie miłym w dotyku futerku, oczywiście lubi się objadać, ma ok.2 miesięcy:
Obrazek

Ten biało-czarny kotek jest bardzo miziasty, lubi jak sie go głaska i ubóstwia kurczaczka. Ma problem z lewym oczkiem, ale oczywiście leczymy je i jest już poprawa, ma ok.3,5 miesięcy: TOBI
Obrazek

:) :)
Dziś byłam z TOBIM u weta i dalej musi brać antybiotyk i musze zakrapiać mu oczko, reszta jak na razie zdrowa i rozbrykana :)

Asiu znamy sie od roku i od roku dostaję od ciebie fotki kociaków do adopcji.Ale kochana te foty sa najlepsze jakie zrobiłaś w swoim zyciu :ok:
Zwłaszcza ten z chorym oczkiem wyszedł superr na fotce:)

Czekamy na domki ,oby tylko cos się ruszyło w adopcjach

mar_tika

Post » Pon lip 14, 2008 19:55

terenia1 pisze:Obrazek

Do mnie też dzwoniła , podobno zrobiłaś dla mnie rezerwację tej ślicznej pannicy 8O a ja puki co nie mam w planach powiększenia kotostanu :lol:
Powodzenia w nowym domu koteczko :ok: :ok: :ok:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon lip 14, 2008 20:24

Tereniu podaj mi adres na PW
Marmurek vel Lapus ma sie coraz lepiej bylam u niego wieczorem sam je i to sukces :lol:

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pon lip 14, 2008 21:41

jadziaII pisze:Tereniu podaj mi adres na PW
Marmurek vel Lapus ma sie coraz lepiej bylam u niego wieczorem sam je i to sukces :lol:

To super wieści o Marmurku vel Łapusiu - chyba mu dogodziłas tą super karmą :lol:
Dziewczyny tu jest jeszcze nasz jeden pomocniczy watek jak możecie to od czasu do czasu podrzucajcie - może się zdarzy jakiś cud :?
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=77432&start=0

terenia1

Post » Wto lip 15, 2008 11:54

mar_tika pisze:A tak na marginesie kolorowe kotki mają wziecie ,a te pospolite niesyety nie .Dziewczyny trząą kupic wiadro farby i wszystkie na rudo machnąć :wink:

O rany - to dopiero się będzie na tej imprezie działo :strach:
Buraski uciekajcie do nowych domków bo 19 lipca wszystkie was wymalują!!!

jadziaII pisze:Marmurek vel Lapus ma sie coraz lepiej bylam u niego wieczorem sam je i to sukces :lol:

Jadziu, bardzo się cieszę, że z Łapkiem lepiej - on bardzo, bardzo zapadł mi w serce. Wyściskaj swojegop męża za to, że chciał się nim zająć :)

A swoją drogą czy nie przydałaby Wam się prawie cała puszka Salvicalu?
Zupełnie o niej zapomniałam bo moje koty plują jedzeniem gdy jakiś proszek w nim jest- więc odstawiłam puchę w kąt. No i dziś akurat robiłam porzadki i ja odnalazłam. Na dodatek ma datę ważności do stycznia 2009.
Tak więc czas ją zużyć.
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Wto lip 15, 2008 12:26

ogocha pisze:
A swoją drogą czy nie przydałaby Wam się prawie cała puszka Salvicalu?
Zupełnie o niej zapomniałam bo moje koty plują jedzeniem gdy jakiś proszek w nim jest- więc odstawiłam puchę w kąt. No i dziś akurat robiłam porzadki i ja odnalazłam. Na dodatek ma datę ważności do stycznia 2009.
Tak więc czas ją zużyć.

A co to takiego jest nie słyszałam :oops: ale jeśli to do jedzenia lub odżywka to nam się w pełni przyda :)

terenia1

Post » Wto lip 15, 2008 13:07

Już pisze : to jest witaminizowana odżywka na bazie drożdży ze skł mineralnymi, drożdżami (oczywiście :)), witaminami, wapnem i fosforem.
A konkretniej m.in zawiera: witaminy:A, D3, E, B1, B2, B6, C, K3, B12, biotyne, jod, potas, sód, magnez kw.foliowy.
Jest dla psów i kotow i działa na dobrostan "ogólnoustrojowo", na zęby i kości.
Produkcja Holandia, firma Beaphar :)
uff to tyle

Jak to Wam dostarczyć? Ktoś wybiera się z Krakowa do Sosnowca w najbliższym czasie?
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

[poprzednia][następna]