aassiiaa pisze:Ja bede jak mnie Marta wezmie
Kobitko pewnie że cie wezmę ,ale wracamy taxi.
A jak impreza się rozkręci na maxa to na oklep na jednym z Teresy kłłłotów

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aassiiaa pisze:Ja bede jak mnie Marta wezmie
mar_tika pisze:aassiiaa pisze:Ja bede jak mnie Marta wezmie
mar_tika pisze:aassiiaa pisze:Ja bede jak mnie Marta wezmie
Kleo pisze:Ja też melduję się na imprezie, tylko nie wiem gdzie mieszka Teresa
Kleo pisze:Wreszcie się zmobilizowałam i nazwałam moje tymczasiki
Oto kawaler w kolorze białym z kolorowymi łatkami, ma bardzo puchate futerko, jest trochę strachliwy ale uwielbia obżerać się puchą i kurczaczkiem, ma ok.2 miesięcy i wyglądem przypomina króliczka;)) - BULI
MIMI to śliczna pręguska o niesamowicie miłym w dotyku futerku, oczywiście lubi się objadać, ma ok.2 miesięcy:
Ten biało-czarny kotek jest bardzo miziasty, lubi jak sie go głaska i ubóstwia kurczaczka. Ma problem z lewym oczkiem, ale oczywiście leczymy je i jest już poprawa, ma ok.3,5 miesięcy: TOBI
![]()
Dziś byłam z TOBIM u weta i dalej musi brać antybiotyk i musze zakrapiać mu oczko, reszta jak na razie zdrowa i rozbrykana
jadziaII pisze:Tereniu podaj mi adres na PW
Marmurek vel Lapus ma sie coraz lepiej bylam u niego wieczorem sam je i to sukces
mar_tika pisze:A tak na marginesie kolorowe kotki mają wziecie ,a te pospolite niesyety nie .Dziewczyny trząą kupic wiadro farby i wszystkie na rudo machnąć
jadziaII pisze:Marmurek vel Lapus ma sie coraz lepiej bylam u niego wieczorem sam je i to sukces
ogocha pisze:
A swoją drogą czy nie przydałaby Wam się prawie cała puszka Salvicalu?
Zupełnie o niej zapomniałam bo moje koty plują jedzeniem gdy jakiś proszek w nim jest- więc odstawiłam puchę w kąt. No i dziś akurat robiłam porzadki i ja odnalazłam. Na dodatek ma datę ważności do stycznia 2009.
Tak więc czas ją zużyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 173 gości