Bądź czereśnia - zjedz wiśnie - Warszawianki - uwaga w 1post

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lip 14, 2008 14:42 Bądź czereśnia - zjedz wiśnie - Warszawianki - uwaga w 1post

Dzięki kilku Wspaniałym Forumowiczkom dostałam "troszkę" wiśni. Wyszło z nich 50 słoiczków (1/4 l.) konfitur a la MaryLux, raczej niskosłodzonych. Wystawiam je teraz dla kotów moich i tych, które są pod opieką wrocławskiej Fundacji ForAnimals.
Niestety nie jestem w stanie dostarczyć ich pocztą - do najbliższego UP mam spory kawałek drogi, dostarczenie tam ciężkich paczek jest dla mnie nierealne (brak samochodu) - a więc tylko odbiór osobisty lub niezawodnym transportem forumowym.

edit: na prośbę kilku zainteresowanych - zmieniamy ofertę na: kup teraz :) Cena 3 zł za słoiczek :) Zgłosiłam już potrzebę transportu do Warszawy na wątku transportowym.
Sprzedaż prowadzimy do wyczerpania zapasów :) - uwaga, już koniec :)

Aktualna lista chętnych:
Lucynka - 6 szt.
madziasz 6 szt
xandra 2 szt
Jo 4 szt. dostawa poszła, kasa wpłynęła :) Miło się pogadało :)
Indian 3
Hannah 5
zuźka 3
Avian 4
Funia 6
Paulaa

Warszawianki, czy mogę wysłać wspólnie kurierem? To i tak powinno wyjść taniej niż pocztą do każdej z osobna - a byłby konkretny termin dostawy... Transport mi się żaden darmowy nie kroi, a nie chcę zawalić :)
Ostatnio edytowano Sob lip 19, 2008 13:27 przez MaryLux, łącznie edytowano 7 razy

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon lip 14, 2008 14:56

ja też wrocław :D
Jakie to rejony?

KOTEK1988

Od: Sob mar 01, 2008 15:30

Post » Pon lip 14, 2008 15:02

a czy można kup teraz prosić i jeśli tak to może ktoś bedzie do Wwy transportował?:D
ObrazekObrazek Obrazek
a teraz serc mam aż pięć...
http://wataha.odiland.com - moja wilcza rodzina - galeria
http://odiland.blogspot.com - mój blog
zycie przynosi cudowne niespodzianki, jesli tylko dasz mu szanse...

odynka

Od: Czw lip 25, 2002 10:43

Post » Pon lip 14, 2008 15:27

Zachęcam! Jadłam "wytwory" Mery - to jest pyszne!
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Pon lip 14, 2008 18:45

Gdyby trafił się transport do Warszawy to ja też chętnie bym kupiła :roll: Na razie nie chciałabym niepotrzebnie licytować ale gdyby przez przypadek to ja chętnie :)
Obrazek

Zuźka

Od: Nie gru 16, 2007 21:54

Post » Wto lip 15, 2008 7:23

Ustawiam się w kolejce, gdyby transport do Warszawy się znalazł.
Lucynka+ Lisek, Prozac, Rysiek, Kitka, Misia oraz za TM: Kota, Ptyś, Czika, Fredzio, Piracik, Imbir,Pysia, i Borysek/jedyny mój piesek/

Lucynka

Od: Czw sie 05, 2004 21:21

Post » Wto lip 15, 2008 11:41

No merylux! Szykuj transport!
Obrazek

AniaWrocław

Od: Czw maja 29, 2003 23:28

Post » Wto lip 15, 2008 13:21

No, z transportem nie powinno być problemu: zaraz zgłoszę w wątku transportowym :)

Kotku, mieszkam w Śródmieściu, koło Mostu Warszawskiego :)

MaryLux

Post » Śro lip 16, 2008 7:00

Skoro opcja zmieniona na "kup teraz" to ja poproszę 6 słoiczków.
Jeśli nie ma licytacji to czy cena nie powinna zostać podniesiona? :roll:
Żeby Ci się przynajmniej za cukier zwróciło :wink:
Nie mówiąc o zysku na koty.
Lucynka+ Lisek, Prozac, Rysiek, Kitka, Misia oraz za TM: Kota, Ptyś, Czika, Fredzio, Piracik, Imbir,Pysia, i Borysek/jedyny mój piesek/

Lucynka

Od: Czw sie 05, 2004 21:21

Post » Śro lip 16, 2008 9:33

ja tez ladnie prosze sloiczkow 6szt:D
ObrazekObrazek Obrazek
a teraz serc mam aż pięć...
http://wataha.odiland.com - moja wilcza rodzina - galeria
http://odiland.blogspot.com - mój blog
zycie przynosi cudowne niespodzianki, jesli tylko dasz mu szanse...

odynka

Od: Czw lip 25, 2002 10:43

Post » Śro lip 16, 2008 10:00

Lucynka ma racje
mysle ze co najmniej 5 zł by było lepszą ofertą
to ja daję po 5 zł za 2 słoiczki bo wisnie kocham, czyli 10 zł i tez czekam na transport do Warszawy ;)
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Śro lip 16, 2008 10:41

To ja 4 słoiczki każdy za 5 zł czyli razem za 20zł.
Jestem z Wrocławia to sama moge odebrać /po pracy lub w weekend/ ino kiedy i gdzie mam sie stawić? :)

PS. Mary, miałabyś czas pogadać przy okazji trochę o kotach? Bo ja chce wziąć dwa jesieniową-zimą, moga być dorosłe, w każdym razie nie kociaki, bo mnie po 9 godzin w domu nie ma. W tym wieku są słodkie i tak dalej, no ale nic im po mnie jak mnie nie ma... Wiem jakie sa moje plusy i minusy, a że kota nigdy nie miałam to też i wiedze o nich mam dośc teoretyczną. A nie chciałabym brać czegoś do domu pochopnie "bo sliczne" i póxniej się zastanawiać czy lepiej z nich rosół zrobić czy pieczeń.
Tak mi zawiał Twój post znajomościa kotów i wrocławskiego schroniska, to pytam... a jesli nie ten adres to trudno, poradze sobie inaczej, ale wiśnie i tak chcę :D
Pozdrawiam.

Jo

Od: Czw cze 12, 2008 15:35

Post » Śro lip 16, 2008 13:30

Jo pisze:To ja 4 słoiczki każdy za 5 zł czyli razem za 20zł.
Jestem z Wrocławia to sama moge odebrać /po pracy lub w weekend/ ino kiedy i gdzie mam sie stawić? :)

PS. Mary, miałabyś czas pogadać przy okazji trochę o kotach? Bo ja chce wziąć dwa jesieniową-zimą, moga być dorosłe, w każdym razie nie kociaki, bo mnie po 9 godzin w domu nie ma. W tym wieku są słodkie i tak dalej, no ale nic im po mnie jak mnie nie ma... Wiem jakie sa moje plusy i minusy, a że kota nigdy nie miałam to też i wiedze o nich mam dośc teoretyczną. A nie chciałabym brać czegoś do domu pochopnie "bo sliczne" i póxniej się zastanawiać czy lepiej z nich rosół zrobić czy pieczeń.
Tak mi zawiał Twój post znajomościa kotów i wrocławskiego schroniska, to pytam... a jesli nie ten adres to trudno, poradze sobie inaczej, ale wiśnie i tak chcę :D
Pozdrawiam.

Chętnie pogadam :) Kotów u mnie sztuk 4 + jedna za TM :)
Może coś tam o kotach wiem, ale ... koty zdążyły zapomnieć więcej niż ja kiedykolwiek będę wiedziała :)

MaryLux

Post » Śro lip 16, 2008 13:36

Poczekamy jeszcze troszkę - na razie zapotrzebowanie jest na 18 słoiczków. Będę uaktualniać listę w pierwszym poście :)

MaryLux

Post » Śro lip 16, 2008 14:56

MaryLux pisze:Może coś tam o kotach wiem, ale ... koty zdążyły zapomnieć więcej niż ja kiedykolwiek będę wiedziała :)

Brzmi jak przestroga :)

Jak bedziesz wiedziała kiedy i gdzie mam sie zjawić to daj znać (w ten weekend mnie nie ma).

Jo

Od: Czw cze 12, 2008 15:35

[następna]