Moderator: Estraven
PumaIM pisze:Alllee splątany Plusz

i ma niesamowite oczy

moś pisze:tu sie depresjonuje Pluszona,![]()

redaf pisze:To Pluszon depresjonuje Koć.![]()
Jego ulubiona zabawa to naskoczyc ciotce na karczycho, więc biedna Frubsza cały czas musi się utzrymywać w stanie podwyższonej czujności.
W końcu mi w depresję wpadnie, bo we własnym domu w każdym momencie dnia i nocy może się spodziewać ataku tego Huna Atylli
redaf pisze:moś pisze:tu sie depresjonuje Pluszona,![]()
NieE
To Pluszon depresjonuje Koć.![]()
Jego ulubiona zabawa to naskoczyc ciotce na karczycho, więc biedna Frubsza cały czas musi się utzrymywać w stanie podwyższonej czujności.
W końcu mi w depresję wpadnie, bo we własnym domu w każdym momencie dnia i nocy może się spodziewać ataku tego Huna Atylli
moś pisze:redaf pisze:moś pisze:tu sie depresjonuje Pluszona,![]()
NieE
To Pluszon depresjonuje Koć.![]()
Nene, Plusz utrzymuje caly czas Koc w stanie czujnosci- to dobrze wplywa na kondycje...

galla pisze:To już wiadomo, czemu Koć tak do kształtu kropli się zbliża
...
Plusz tak samo
...

redaf pisze:Koć kształtem kropli uzyskuje najwyższy współczynnik aerodynamiczności.

gattara pisze:nie wiem ile machów osiąga w ucieczce przed Plusiem, ale raczej jest w czołówce :lol:

Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, Meteorolog1 i 27 gości