jest gorąco, na razie wysyłam Meg wersje letnieagacior_ek pisze:To wybrakowane.. dachu nie ma..
takie z dachem, czerwoniutkie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jest gorąco, na razie wysyłam Meg wersje letnieagacior_ek pisze:To wybrakowane.. dachu nie ma..
![]()
![]()
![]()
![]()
pluszak pisze:jest gorąco, na razie wysyłam Meg wersje letnieagacior_ek pisze:To wybrakowane.. dachu nie ma..
![]()
![]()
![]()
![]()
Meg9 pisze:pluszak pisze:jest gorąco, na razie wysyłam Meg wersje letnieagacior_ek pisze:To wybrakowane.. dachu nie ma..
![]()
![]()
![]()
![]()
a Meg się skręciła, zzieleniała i gul jej wyskoczył
agacior_ek pisze:Meg9 pisze:pluszak pisze:jest gorąco, na razie wysyłam Meg wersje letnieagacior_ek pisze:To wybrakowane.. dachu nie ma..
![]()
![]()
![]()
![]()
Bo jej się tak spodobało, że zapragnęła stać się właścicielką takiego auta, czy też zalała ją złość, że sobie z niej jaja robią, bo autko brzydkie jak noc?
Meg9 pisze:agacior_ek pisze:Meg9 pisze:pluszak pisze:jest gorąco, na razie wysyłam Meg wersje letnieagacior_ek pisze:To wybrakowane.. dachu nie ma..
![]()
![]()
![]()
![]()
Bo jej się tak spodobało, że zapragnęła stać się właścicielką takiego auta, czy też zalała ją złość, że sobie z niej jaja robią, bo autko brzydkie jak noc?
w sumie nie jestem pewna, którą opcję wybieram![]()
agacior_ek pisze:Meg9 pisze:agacior_ek pisze:Meg9 pisze:pluszak pisze:jest gorąco, na razie wysyłam Meg wersje letnieagacior_ek pisze:To wybrakowane.. dachu nie ma..
![]()
![]()
![]()
![]()
To popatrz na to cudo http://otomoto.pl/volvo-480-C5404702.html![]()
Meg9 pisze:agacior_ek pisze:Meg9 pisze:agacior_ek pisze:Meg9 pisze:pluszak pisze:jest gorąco, na razie wysyłam Meg wersje letnieagacior_ek pisze:To wybrakowane.. dachu nie ma..
![]()
![]()
![]()
![]()
To popatrz na to cudo http://otomoto.pl/volvo-480-C5404702.html![]()
kupujesz takie ?
agacior_ek pisze:Kociak ze schroniska + biegunka..
Ja bym jak najszybciej zrobiła test na panleukopenię. Test robi się z kału.
Jeśli wyjdzie pozytywnie trzeba podać krew ozdrowieńca lub surowicę.
Poszukaj wątków jopop o panlekopenii.
Kot powinien być leczony.
Wszystko, co powiedziałaś sąsiadce jest bardzo ważne.
Możliwe, że biegunka jest po odrobaczeniu i whiskasie.. ale nie można tego tak zostawić.
Czy mała ma gorączkę?
Do jedzenia dobry w takich stanach jest convalesence w proszku. Rozpuszcza się to w wodzie, wychodzi taka mamałyga, dobra nawet do podawania strzykawką.
Potrzeba dobrego weterynarza!
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 135 gości