Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 11, 2008 18:20

mar_tika pisze:Maluchy w Hiltonie.4 kociaki 5 -6 tyg.
ObrazekObrazekObrazek.
Rudy to kocurek,a trzy pozostałe to koteczki
A to czwórka 8-10 tyg kotków
ObrazekObrazekObrazek

Buraska to dziewczynka,dwie biło-czarne to dziewczynki,czarna koteczk i czarny kocurek.

W sprawie adopcji prosze pisac do Teresy bo mnie nie ma do poniedziałku chyba mnie nie ma :roll:

Ale cuda ,no brak słów :1luvu:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt lip 11, 2008 18:20

Srebrny cudny domowy kicio niestety dalej w schronisku zdjęcie nie oddaje jego urody, może ktoś się zakocha :?:
Obrazek

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt lip 11, 2008 18:25

Chętnie bym sie w nim zakochała i w tych małych i w kudłatym i.... ale nie wiem czy mój TŻ zniósłby jeszcze choć jednego kota więcej , 11 to już spora gromadka ,a do tego 2 psy. :D
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt lip 11, 2008 18:31

To jest TRI :)
Zdjecia maluchow juz zamieszczone.
Tygrys za chwile powedruje do "znalazly dom" a Lapek "do adopcji" :)
Nie mam kotki Inki do adopcji :(

Prosze takze aby DT przed nadaniem imienia kotu sprawdzaly czy przypadkiem juz takie nie bylo...dziekuje za zstosowanie sie do moich porad i prosze o wyrozumialosc ale musimy dojsc do ladu z tym wszystkim i to ma nam to ulatwic :mrgreen:

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Pt lip 11, 2008 18:44

aassiiaa pisze:To jest TRI :)
Zdjecia maluchow juz zamieszczone.
Tygrys za chwile powedruje do "znalazly dom" a Lapek "do adopcji" :)
Nie mam kotki Inki do adopcji :(

Prosze takze aby DT przed nadaniem imienia kotu sprawdzaly czy przypadkiem juz takie nie bylo...dziekuje za zstosowanie sie do moich porad i prosze o wyrozumialosc ale musimy dojsc do ladu z tym wszystkim i to ma nam to ulatwic :mrgreen:

Asiu Inka z Klakierką jutro już wyjeżdżają z Hiltona, pisałam troszkę wcześniej o tym. A malutka na pyszczku to jest tri ale reszta to chyba szylkretka :D
A i dzisiaj została wysterylizowana następna kotka z Huty Buczka czyli to już chyba czwarta, którą wysterylizowałyśmy i wróciły na swoje tereny, jeszcze chyba zostały cztery :(

terenia1

Post » Pt lip 11, 2008 18:45

Tak tak Lapus /Marmurek/ jest juz po badaniu i weta i jak pisze Terenia nie stwierdzono nic powaznego zagrazajace zyciu jedynie totalne niedozywienie. Zostal odrobaczony bo tez moze byc jedna z przyczyn chudniecia i Wita-Vet. Na tylne lapki chodzi ale tak jakby byly slabe sane kostki i futerko. Do kontroli w srode u weta. Jeszcze z niego bedzie porzadny kot no moze nie taki jak Tygrysek ale cos w tym stylu :D Moj Wiesiu zdecydowal ze przyjdzie do nas na DT i mim sie zaopiekuje

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pt lip 11, 2008 18:51

terenia1 pisze:Asiu Inka z Klakierką jutro już wyjeżdżają z Hiltona, pisałam troszkę wcześniej o tym.

Wiem bo juz wczesniej wyczytalam i chcialam zrobic od razu porzadek na stronie a tyutaj sie okazuje, ze nie ma takiej kotki do adopcji 8O
Potrzebuje jakies foto i opis :roll: albo okulary :twisted:

aassiiaa

Post » Pt lip 11, 2008 20:10

aassiiaa

Post » Pt lip 11, 2008 22:58

jadziaII pisze:Tak tak Lapus /Marmurek/ jest juz po badaniu i weta i jak pisze Terenia nie stwierdzono nic powaznego zagrazajace zyciu jedynie totalne niedozywienie. Zostal odrobaczony bo tez moze byc jedna z przyczyn chudniecia i Wita-Vet. Na tylne lapki chodzi ale tak jakby byly slabe sane kostki i futerko. Do kontroli w srode u weta. Jeszcze z niego bedzie porzadny kot no moze nie taki jak Tygrysek ale cos w tym stylu :D Moj Wiesiu zdecydowal ze przyjdzie do nas na DT i mim sie zaopiekuje

No Jadziu ten Twój mąż to po prostu skarb 8O :lol:

terenia1

Post » Pt lip 11, 2008 23:00

Obrazek
Dzisiaj ten mały rudzielec pojechał do nowego domku :lol: w Hiltonie doszła koteczka odebrana przez Martę dzieciom, ktore się nią bawiły :twisted: Ja jutro po szóstej rano melduję się w Hiltonie spakować Inkę i Klakierkę na jutrzejszy wyjazd na swoje. Godzina dla mnie potworna :twisted: bo z reguły w sobotę o tej porze to przewracam się na drugi bok no ale cóz :roll:
Dziewczyny mam koleżankę chętną do robienia ogłoszeń w internecie, może też drukować ma czas i dostep do neta. Marta chyba się cieszysz bo trochę Cię to odciązy :lol: A tak jeszcze moja druga koleżanka chce nam pomagać w Hiltonie :D

terenia1

Post » Sob lip 12, 2008 8:12

Nie dziwię sie że ten śliczny maluszek znalazł już swoich Dużych ,
na zdjątku prezentował sie wyśmienicie a ten ogonek - antenka :1luvu:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob lip 12, 2008 8:32

Klakierka z Inką wyjechały :) Relacja będzie wieczorem. Zabrałam się
za nasze rozliczenie, ale na razie niekompletne, mam nadzieję, że do wieczora mi się to uda :oops: Trochę się zrobiłam w balona bo chciałam przekopiować maj, czerwiec ze starego watku, ale w związku z tym iż prosiłam o zablokowanie nic nie da się skopiować z niego :twisted: i muszę wszystko przepisywać :twisted:

terenia1

Post » Sob lip 12, 2008 9:24

Teresa nie mozesz cytowac ale mozesz stosowac zwykla metode kopiuj-wklej :)
Super, ze znalazly sie osoby do pomocy :)
Ta osobke od ogloszen mozesz podeslac mnie powiem co i jak pod nieobecnosc Marty :)
Czy oswiecisz mnie z Inka gdzie my mamy jej jakas fote?

aassiiaa

Post » Sob lip 12, 2008 11:39

aassiiaa pisze:Teresa nie mozesz cytowac ale mozesz stosowac zwykla metode kopiuj-wklej :)
Super, ze znalazly sie osoby do pomocy :)
Ta osobke od ogloszen mozesz podeslac mnie powiem co i jak pod nieobecnosc Marty :)
Czy oswiecisz mnie z Inka gdzie my mamy jej jakas fote?

No dzięki Asia udało się, zdjęcia Inki okazuje się ma Jadzia dzisiaj właśnie gadałam z nią.

terenia1

Post » Sob lip 12, 2008 11:59

Martika zrobiłam przelew 'Bazarek dla Słoneczka" :flowerkitty:

Narnia

Od: Wto cze 14, 2005 11:36

[poprzednia][następna]