chętni na kota - Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40. --- Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję
Kociaki są prze kochane. Ostatnio o 5 nad ranem poszłam do nich, bo akurat byłam u znajomej.. Matka karmiła maluchy na moich kolanach.. Jest prześliczną kotka.. Maluchy co chwile nas zaczepiają za nogi. Jak tylko usłyszą głos człowieka od razu biegną.
Mam prośbe czy ktoś mógłby dodać ogłoszenie na allegro ? W sprawie kociaków
Pixxa mogę im zrobić allegro, ale musisz napisać mi podać gotowy tekst z kontaktem no i zdjęcia to te z wątku czy masz może jakieś ładniejsze?
Masz jakiś pomysł na sterylkę kotki?
mam problem z kociakami.. matka je wyniosła. kociaki biegają u sąsiada z którym kompletnie nie ma kontaktu. tak więc jak najszybciej potrzebny będzie chyba dom tymczasowy.
kurcze, niedobrze że kociaki się rozbiegły DT w takiej sytuacji to konieczność, choroba że nikt nie może ich wziąć Pixxa a co ze sterylką ? trzeba to szybko załatwić bo inaczej znowu będą kociaki