[wystawa] Sopot 5-6.07

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Czw lip 10, 2008 9:17 Re: wystawa

Furby pisze: Co do weterynarzy, wydaje mi się, że cofnięcie przy wejściu aż 9 kotów, w tym także tego z Danii (o którym piszesz) w niedzielę świadczy o dość aktywnej ich pracy. W sobotę kot przeszedł kontrolę wetrynaryjną, został zbadany powtórnie ok. godz. 14.30. W niedzielę ze względów sanitarnych nie był już na sali.

Kot, o ktorym pisala redmaine (ktory zostal zdyskwalifikowany w sobote) nie tylko byl w niedziele na sali, ale nawet zostal BOS :?

OloK.

Od: Śro cze 27, 2007 9:15

Post » Czw lip 10, 2008 10:08

Pierwszy raz spotykam się z takimi oficjalnymi przeprosinami. Kolejny raz chylę głowę ku organizatorom z podziwu. Świetna postawa. Można się od Was uczyć!
Dziękuję za wspaniałą zabawę, a o niedociągnięciach zapominam. :P

dorozd

Od: Sob maja 26, 2007 22:31

Post » Czw lip 10, 2008 11:00 Re: wystawa

OloK. pisze:
Furby pisze: Co do weterynarzy, wydaje mi się, że cofnięcie przy wejściu aż 9 kotów, w tym także tego z Danii (o którym piszesz) w niedzielę świadczy o dość aktywnej ich pracy. W sobotę kot przeszedł kontrolę wetrynaryjną, został zbadany powtórnie ok. godz. 14.30. W niedzielę ze względów sanitarnych nie był już na sali.

Kot, o ktorym pisala redmaine (ktory zostal zdyskwalifikowany w sobote) nie tylko byl w niedziele na sali, ale nawet zostal BOS :?

czy kot w takiej złej kondycji zdobyłby BOS ???
przeciez niejeden sedzia widział go na stoliku
Obrazek

zenia

Od: Wto sty 10, 2006 20:26

Post » Czw lip 10, 2008 11:17 Re: wystawa

Furby pisze::idea: SPECJALNE PODZIĘKOWANIA DLA STEWARDÓW. Kasi, Ani, obu Paulinek, Darii, Diany, Karoliny, Marty, Irenki, Magdy, Brigitty, Asty, Michała i Konstantego. Praca z Wami to czysta przyjemność.

C. :wink: Justynko :D , dziękuje Ci za tak miłą niespodziankę jaka mnie czekała na wystawie w Sopocie a przedewszystkim za zaufanie jakim mnie obdarzyłaś mimo tak młodego wieku. :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

kasssia14

Od: Nie lut 12, 2006 10:47

Post » Czw lip 10, 2008 11:31 Re: wystawa

zenia pisze:czy kot w takiej złej kondycji zdobyłby BOS ???
przeciez niejeden sedzia widział go na stoliku

Nie mnie oceniac kondycje kota; ja podaje fakty. W sobote kot zostal zdyskwalifikowany przez s. Bruin. W niedziele, s. Kneifel dokladnie wytarla oczy kotki przed ocena, a nastepnie ocenila ja. W BISie kotka dostala glos tylko od s. Kneifel; s. Reijers glosowal na konkurentke. Kotka wygrala dzieki glosowi rozstrzygajacemu s. Sneum.

Niemniej jest to bardzo piekne zwierze, a czy bylo chore ... Byc moze problemy kotki z lzawiacymi oczami wynikaja z faktu, iz rzeczywiscie, jak wiekszosc kotow z tych linii, ma ona bardzo gleboko osadzone oczy. W kazdym razie wierze, ze lekarze nie wpuscili na sale chorego kota.

OloK.

Od: Śro cze 27, 2007 9:15

Post » Czw lip 10, 2008 21:07 Re: wystawa

a Tam Nawet sie nie postarałas Hehe :P:P Moglo by Ci pojsc lepiej :twisted: :twisted: Buska :lol:
Forest Eyes*PL

Dariuszka

Od: Śro maja 21, 2008 14:38

Post » Czw lip 10, 2008 21:41 Re: wystawa

Furby pisze:
redmaine pisze:wystawa byla super male niedociagniecia zdarzaja sie kazdemu szkoda ze lekarze weterynarii nie przylozyli sie troche bardziej do swojej pracy i wpuszczali chore koty ktorym ropa sie lala z oczu i sedzia byl zmuszony do dyskwalifikacji

Witam i raz jeszcze dziękuję w imieniu własnym i organizatorów za wszystkie uwagi te negatywne i te pozytywne. Dzięki nim postaramy się zorganizować jeszcze lepszą wystawę w przyszłym roku.
:arrow: Co do weterynarzy, wydaje mi się, że cofnięcie przy wejściu aż 9 kotów, w tym także tego z Danii (o którym piszesz) w niedzielę świadczy o dość aktywnej ich pracy. W sobotę kot przeszedł kontrolę wetrynaryjną, został zbadany powtórnie ok. godz. 14.30. W niedzielę ze względów sanitarnych nie był już na sali. Reagowaliśmy na każde zgłoszenie wystawców. Przy przyjęciach jeśli kot ma zaświadczenie o stanie zdrowia lekarz oglądał kota chwilę. Przykre jest że wciąż przyjeżdżają na wystawy koty ze świerzbem, niestety z Polski, (oczywiście nie weszły). A wspomniany zdyskwalifikowany kot nie miał wycieku ropnego z oczu! Osobiście byłam przy II badaniu w sobotę i przy przyjęciu w niedzielę. Miał wynicowaną 3 powiekę i łzawił. Generalnie uważam że weterynarze spisali się bardzo dobrze. Zwłaszcza, że lekarz dyżurny w oba dni w trakcie trwania wystawy chodził po sali i sam oglądał koty, reagowal tez na każdy sygnał nasz lub wystawców.

:idea: SPECJALNE PODZIĘKOWANIA DLA STEWARDÓW. Kasi, Ani, obu Paulinek, Darii, Diany, Karoliny, Marty, Irenki, Magdy, Brigitty, Asty, Michała i Konstantego. Praca z Wami to czysta przyjemność.

Dziekuje Ciociu Hehe :*:* Dozobaczenia w Olsztynie wiesz ze bede wiec mozesz mnie zapisac :D:D CiaQ
Forest Eyes*PL

Dariuszka

Od: Śro maja 21, 2008 14:38

[poprzednia]