Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:czeresnie jadam beż chlebusia![]()
![]()
Niemożliwe?!![]()
![]()
lece
A ja mam!
a ja nie mam![]()
![]()
Dlaczemu?!
były![]()
naprawde piękne![]()
ale za 15zł kg![]()
nie dalam
moś pisze:To jest niesprawiedliwe, zapomnialam sie znowu przywitac sama bo witalam gosci- nic nie dostalam, nawet dobrego slowafoch
moś pisze:To jest niesprawiedliwe, zapomnialam sie znowu przywitac sama bo witalam gosci- nic nie dostalam, nawet dobrego slowafoch
kalair pisze:moś pisze:To jest niesprawiedliwe, zapomnialam sie znowu przywitac sama bo witalam gosci- nic nie dostalam, nawet dobrego slowafoch
Kochanie Ty moje! Ja tak szukałam Twojego przywitania,że zapomniałam Ci dać zdjątko..Nie było gdzie..![]()
A Ty przywitalaś wszystkich,oprócz MNIE I Kretek..![]()
![]()
kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze::1luvu:![]()
![]()
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=78006
Pokazuje mamie kocię. A ona mi na to: "A Ineski to przecież nie oddasz?"
Ja mówię, że nie oddam, a co mam oddawać... Dwa koty.
![]()
Czyżby mama się powoli łamała?
![]()
Ależ piękna Gingerka!
Powoli przełamała...![]()
Jej słowa są zawsze takie: "No ale co drugi kot?" "Inesi to przcież nie oddasz?"
Normalnie nie istnieje dla niej pojęcie dwóch kotów. Jedyne co według niej jest pożyteczne w posiadaniu dwóch kotów jest właśnie sprawa wyjazdów i naszej nieobecności... Dwa koty po prostu się ze sobą nie nudzą...
Małymi kroczkami.Może za rok się uda...
Jak to się mówi ,kropla drąży skałę...Bedzie ok.!Możeszybciej. Czemu akurat za rok?
trawa11 pisze:moś pisze:To jest niesprawiedliwe, zapomnialam sie znowu przywitac sama bo witalam gosci- nic nie dostalam, nawet dobrego slowafoch
oj co to będzie![]()
![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:moś pisze:To jest niesprawiedliwe, zapomnialam sie znowu przywitac sama bo witalam gosci- nic nie dostalam, nawet dobrego slowafoch
Kochanie Ty moje! Ja tak szukałam Twojego przywitania,że zapomniałam Ci dać zdjątko..Nie było gdzie..![]()
![]()
ojej![]()
![]()
![]()
i co to będzie![]()
![]()
Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
Ależ piękna Gingerka!
Jej słowa są zawsze takie: "No ale co drugi kot?" "Inesi to przcież nie oddasz?"
Normalnie nie istnieje dla niej pojęcie dwóch kotów. Jedyne co według niej jest pożyteczne w posiadaniu dwóch kotów jest właśnie sprawa wyjazdów i naszej nieobecności... Dwa koty po prostu się ze sobą nie nudzą...
Jak to się mówi ,kropla drąży skałę...Bedzie ok.!Możeszybciej. Czemu akurat za rok?
Bo nie jestem optymistką.Ale w takiej sytuacjii myśle, że nasz babski wyjazd w góry coś da... Na spokojnie sobie pogadamy.
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:moś pisze:To jest niesprawiedliwe, zapomnialam sie znowu przywitac sama bo witalam gosci- nic nie dostalam, nawet dobrego slowafoch
![]()
ojej![]()
![]()
![]()
i co to będzie![]()
![]()
Trawka!Zacięłąś się?!
![]()
![]()
![]()
Zjedz racuszka!
kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
![]()
Ależ piękna Gingerka!
Bo nie jestem optymistką.Ale w takiej sytuacjii myśle, że nasz babski wyjazd w góry coś da... Na spokojnie sobie pogadamy.
Miejmy nadzieję.A we dwie jedziecie? Gdzie?
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:moś pisze:To jest niesprawiedliwe, zapomnialam sie znowu przywitac sama bo witalam gosci- nic nie dostalam, nawet dobrego slowafoch
![]()
ojej![]()
![]()
![]()
i co to będzie![]()
![]()
Trawka!Zacięłąś się?!
![]()
![]()
![]()
Zjedz racuszka!
nie mam racuszka![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości