kalair pisze:trawa11 pisze:czeresnie jadam beż chlebusia![]()
![]()
Niemożliwe?!![]()
![]()

lece

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze::(![]()
Co się stało?
Argumentów mi brakuje. Zostałam osaczona faktem, że dwa koty wykorzystują więcej żwirku, a Cat`s Best jest drogi. Że karmy więcej idzie, że więcej to kosztuje.
Ale zapewniłam mamę, iż jedzeniem koty potrafią się dzielić, żwirku kupi się tyle samo, bo przecież korzystają z jednej kuwety...
Najlepszym plusem, który mamie się zaiste spodobał jest to, iż dwa koty nie nudzą się ze sobą, nie rozrabiają i nie ma kłopotów podczas naszych wyjazdów, bo dwa koty mogą się sobą zająć...
Nie zamęczaj mamy od razu setkami argumentów. Ale super, że coś jednak przyjęła do wiadomości!Tak trzymać!
Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze::(![]()
Co się stało?
Argumentów mi brakuje. Zostałam osaczona faktem, że dwa koty wykorzystują więcej żwirku, a Cat`s Best jest drogi. Że karmy więcej idzie, że więcej to kosztuje.
Ale zapewniłam mamę, iż jedzeniem koty potrafią się dzielić, żwirku kupi się tyle samo, bo przecież korzystają z jednej kuwety...
Najlepszym plusem, który mamie się zaiste spodobał jest to, iż dwa koty nie nudzą się ze sobą, nie rozrabiają i nie ma kłopotów podczas naszych wyjazdów, bo dwa koty mogą się sobą zająć...
Nie zamęczaj mamy od razu setkami argumentów. Ale super, że coś jednak przyjęła do wiadomości!Tak trzymać!
Jedynie to przyjęła do wiadomości.
Czekoladka pisze::1luvu:![]()
![]()
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=78006
Pokazuje mamie kocię. A ona mi na to: "A Ineski to przecież nie oddasz?"
Ja mówię, że nie oddam, a co mam oddawać... Dwa koty.
kalair pisze:Czekoladka pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
Czyżby mama się powoli łamała?
![]()
Ależ piękna Gingerka!
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:czeresnie jadam beż chlebusia![]()
![]()
Niemożliwe?!![]()
![]()
lece
A ja mam!
Czekoladka pisze:kalair pisze:Czekoladka pisze::1luvu:![]()
![]()
![]()
Czyżby mama się powoli łamała?
![]()
Ależ piękna Gingerka!
Powoli przełamała...![]()
Jej słowa są zawsze takie: "No ale co drugi kot?" "Inesi to przcież nie oddasz?"
Normalnie nie istnieje dla niej pojęcie dwóch kotów. Jedyne co według niej jest pożyteczne w posiadaniu dwóch kotów jest właśnie sprawa wyjazdów i naszej nieobecności... Dwa koty po prostu się ze sobą nie nudzą...
Małymi kroczkami.Może za rok się uda...
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:czeresnie jadam beż chlebusia![]()
![]()
Niemożliwe?!![]()
![]()
lece
A ja mam!
a ja nie mam![]()
![]()
trawa11 pisze:kalair pisze:Czeresieńki na osłodę! Bardzo dojrzałe i słodkie!![]()
dla mnie za malo![]()
![]()
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:czeresnie jadam beż chlebusia![]()
![]()
Niemożliwe?!![]()
![]()
lece
A ja mam!
a ja nie mam![]()
![]()
Dlaczemu?!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1 i 46 gości