» Czw lip 10, 2008 15:31
Wysłany: Sro Lip 09, 2008 16:00 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
Łomatko.... zapomniałam o bazarku przeczytałam dzisiaj za duzo złych wątków, za duzo tego.... nie rozumiem, jak mozna tak....
Nie wiem ile dała moja rywalka, ale dam więcej - na razie o tradycyjnego złocisza - jak ja zanm, to pewnie się przyczaiła i zaraz zacznie się piekło licytacji...
TEN POST WYGRAŁ - pisze tylko bo chce ustalic zasady na nasze bazarki. wyswietla sie 16.00 i to jest ten czas!!!!! Ja wiem ze wg zegarka jeszezc 5 min co Never napisala nizej - ale U NAS bedzie wg tego co sie wyswietla. +2 w profilu, i -6 od realnego = to wg czego zamykamy bazarki.
ofcca oki? bedziemy to wszedzie stosowac.
Dziekujemy, zaraz napisze do Kasi zeby wiozła mysz na ochote. a jak chcesz Kasi coś dac - to myśle ze napewno się ucieszy - ewentualnie napisz pw do Kociswiat - i pogadaj:-)
Kota jest śłiczna i bardzo faja. idealna na pierwszego kota dla kogoś, bo ani sie nie boi, ani nie jest agresywna, ciekawska, odwazna - jechala z nami 4 godziny samochodem bez kontenera, spała na kolanach, czasem wygladała przez okno. qupke, siku itp robiła sobie na tylniej wycieraczce.... elegancka babka. mruczy, supełkuje, pragnie człowieka....bardzo.

Jeśli kupiłam i nie zapłaciłam, sprzedałam i nie wysłałam itp = zapomniałam jestem tylko człowiekiem. Napisz do mnie
g.monika@wp.pl