Juz opisuje, moja Lucysia to taka bieda slepaczka bez jednego oczka, znalazlam ja jak miala z 5 tygodniu z wrzodem rogowki.
Kicia jest bardzo grubasna, caly czas siedzi w kuchni patrzy co ja szykuje do jedzenia. Apetyt ma doskonaly, zjada duze ilosci miesa , puszki i chrupek. Wszystko co nadaje sie do jedzenia to ona zje i ciągle sie upomina ze głodna
Leczona była roznymi antybiotykami, wybrala 20 tabletek Stomorgylu, po pierwszej kuracji byla poprawa na 2 miesiace, a pozniej mniejszy rezultat, tylko starszne koszty tego leku.
Krew z dziasel nie leci, ale dziąsla sa nie czerwone tylko bardziej bordowe. Smrodek z puszczka raz jest wiekszy raz mniejszy. Ale n ie tragiczny. Bywaly takie miesiace ze bardzo sie sliniła , siedziala w kacie i nic nie jadla. Ale tak było w tamtym roku. Bagna jak piszecie w mordce nie widze.
Obecnie dostaje co 2 miesiace steryd i smaruje jej dziasla masciami stomatologicznymi i dostaje Rutinoscorbin. Po podanoiu sterydu na drugi dzien ząbeczki sa bielutkie i tak starcza na ok. 2 miesiace.
Badan krwi nie miala zadnych robionych , teraz juz bede musiala chyba zrobić.
Pomyslalam ze moze jeszcze homeopati ispróbowac?