Kelly z łódzkiego schroniska - żegnaj kotuniu [']

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 04, 2008 11:50

Wcale się nie dziwię, że tak ją napadasz z miziankami :D
Kelluśka jest taką słodką, urzekającą pchełką, że człowiek by tylko miział i całował.
Lalunia kochana :D
trzymaj się jakoś ze swoim zwierzyńcem w tym upale :wink:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon lip 07, 2008 6:13

dziewczyny, Joasia mnie poratowala i nasza nowa kolezanke ktora uratowala Wolanda i teraz takie cos o imieniu Woland jest u Joasi.
Woland musi szybko znalezc domek by Joasia sie nie zakocila po uszy.

Obrazek

Obrazek

Woland jest tak cudnym kotem ze gdybym nie miala Lusi wzielabym go na zawsze :love:

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pon lip 07, 2008 7:56

Niedlugo Aski nie bedzie widac pod wijacym sie z rozkoszy, mruczacym kocim walem...

Chat

Od: Nie cze 15, 2008 8:57

Post » Pon lip 07, 2008 8:13

Etka, ja nie wiem czy Woland jest nadal w sypialni. Caly wieczor byl absolutnie wyluzowanym kotem. Bawil sie, jadl, zwiedzal i pokladal sie "kolami do gory". Obawiam sie czy On nie przecisnal sie przez uchylone gora okno do ogrodu, jeszcze zadnemu mojemu kotu to sie nie udalo. Myslalam, ze tylko malutenka Kellusia moglaby to wykonac, a Woland jest przeciez bardzo duzy!!!!! Rano nie pokazal mi sie wcale i nie odpowiadal na wolanie... a wczoraj przychodzil jak piesek. Mam bardzo zle przeczucia... Boze, ja chyba oszaleje... Mam nadzieje, ze sie myle!!!!! Ale z drugiej strony juz wczoraj podejrzewalysmy, ze On nawial z domku, a nie zostal porzucony. No i w mysl teorii o jego uciekinierstwie... No i ten absolutny brak strwesu wczoraj... On wczoraj w samochodzie nawet nie pisnal, spal wyluzowany na boczku...
Zostawilam mokre jedzenie w misce (rano bylo wszystko wyczyszczone), jesli nie ubedzie to znaczy zwial. Wtedy zaczynam akcje ogloszen gdzie tylko sie da!!!! Blagam, trzymajcie kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moja cudowna drobinka ma sie swietnie, ale teraz nie mam sil o tym pisac. Chociaz jej stan dodaje mi sil!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon lip 07, 2008 8:26

pewnie sie gdzies zadekowal i spi.
No nie wiem czy takie duze kocisko by wylazlo przez szczeline okna.
Raczej by sie na nim powiesil.
U Justyny nie przejawial checi ucieczkowych.
Pewnie siedzi gdzies zaszyty i spi i dlatego go nie widzialas rano.

Etka

Post » Pon lip 07, 2008 8:30

Asiulek, uwazaj na te odchylne okna, znam osobiscie kotke, ktora sie na takim wczoraj powiesila, tragedia wszyscy w domu placza :(

co prawda nie znam Wolanda, ale na naszym kocim zegarze jest wlasnie godzina siesta 28 wiec raczej spi... nie denerwuj sie na zapas. Wstanie jak bedzie za 15 miseczka i go znajdziesz!

Chat

Post » Pon lip 07, 2008 8:42

Jowitka, On wczoraj tak strzygl uszami slyszac ptaszki... Mam najgorsze przeczucia.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pon lip 07, 2008 8:44

Chat pisze:Asiulek, uwazaj na te odchylne okna, znam osobiscie kotke, ktora sie na takim wczoraj powiesila, tragedia wszyscy w domu placza :(

co prawda nie znam Wolanda, ale na naszym kocim zegarze jest wlasnie godzina siesta 28 wiec raczej spi... nie denerwuj sie na zapas. Wstanie jak bedzie za 15 miseczka i go znajdziesz!

Obys miala racje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto lip 08, 2008 8:18

Dziewczyny, Woland znikl :cry: . Dokonal rzeczy niemozliwej, przecisnal sie przez gora uchylone okno. Prosze, trzymajcie kciuki za wielka akcje ogloszeniowo - poszukiwawcza.
Nie mam sily wiecej o tym dzis pisac... To jrst pierwsza taka sytuacja w moim zyciu.
Zamiast do schroniska kot trafil do mnie, ale widocznie mial inne plany...Wierze, ze sie znajdzie :!: Zrobie wszystko zeby tak bylo...

Jowitko, podeslij mi prosze linki watkow, ktore utworzylas na ten temat.

A teraz, dla ratowania psyche, chcialabym skupic sie na Kelly. Jesli przypomnicie mi jak umiescic zdjecia, to beda dzisiaj.
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto lip 08, 2008 8:20

Asia, jak mi je przeslesz na miala to moge powstawiac
ja korzystam z http://www.imageshack.us/

Etka

Post » Wto lip 08, 2008 8:43

Dzieki Jowitko! Znalazlam rowniez priva od drogiej ruru z instrukcja postepowania, wiec zdjecia dzis beda.
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto lip 08, 2008 10:20

Obrazek
Bede dzis wklejac i wklejac zdjecia Fruzi. Nie wiem, ktore pojawi sie teraz bo probowalam kilka naraz, ale chyba sie nie udalo.
No to zapraszamy na foto- sesje z Kellusiowej Łazienki, kochane Cioteczki.
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto lip 08, 2008 10:32

Ale kocie, kokieteryjne zmeczenie.... ale brzusio nie wyglada na zapadniety? Kruszynka....

Chat

Post » Wto lip 08, 2008 10:38

[url=http://upload.miau.pl/show.php?u=3/110570][img
http://upload.miau.pl/3/110570m.jpg[/img][/url] Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek [url=http://upload.miau.pl/show.php?u=3/110582][img]
Zdjecia sa dosc monotonne, ale trudno o wielkie urozmaicenia w miejscu sluzacym zazwyczaj do ablucji. Mam nadzieje, ze drobinka wystarczy Wam za wszystkie atrakcje!.
Przypadkiem udalo mi sie umiescic miniaturki, ktore mozna powiekszac- zapraszam.
Za chwile dalsza porcja fot.
Ostatnio edytowano Wto lip 08, 2008 11:01 przez jerzykowka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Wto lip 08, 2008 11:00

http://upload.miau.pl/3/110600m.jpg[/img][/url] Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Chyba w tej partii jest zdjecie kellusiowego brzuszka, specjalnie dla Cioteczek.
No i Demonka na moim przepastnym brzuchu.
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]